Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-23-05, 03:03 PM   #37
Mr_LoL
Bush's Doppleganger
 
Mr_LoL's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Bangor North Wales UK
Posts: 5,205
Default Re: SLI Picture Thread

Quote:
Originally Posted by JoKeRr
the more i look the more $$$$$$$$ i want... damn, being in college sux. I need to win a lotto or something, otherwise i'll prob. scratch the monitor till i it blows up//

credit cards are go well for me anyway but i will not let myself get into serious debt even though i will sell a kidney for an sli setup. all i have at the moment is a dfi sli motherboard. cant afford the rest yet
__________________
Core i5 2500K@ 4.5, KFA2 GTX 570, Gigabyte Z68, 8GB Corsair XMS 1600MHZ, Antec Truepower New 650w, Coolermaster Storm Sniper, 1TB Samsung F1, Yamakasi Catleap 27", Samsung 245B, Asus Xonar DG...blah blah blah
Mr_LoL is offline   Reply With Quote
Old 01-23-05, 04:16 PM   #38
MikeMK
Registered User
 
MikeMK's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: London
Posts: 38
Default Re: SLI Picture Thread

Hey guyz, here is my rig!







Curcuitbreaker8 - didnt realise u had the same avatar m8! not trying to copy u honest been using this one over @ Guru3d for a while now!
__________________
System Specs:
AMD Athlon 64 FX55 San Diego @ 3.0ghz
DFI Lanparty NF4 SLI-DR
2GB Crucial Ballistix Tracer
2x Leadtek 7800GTX 512mb SLI
2xWD Raptor RAID 0
1x WD Caviar 200gb
Audigy 2 ZS Platinum Pro
Watercooled by Custom Danger Den Kit
MikeMK is offline   Reply With Quote
Old 01-23-05, 04:35 PM   #39
tret
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 230
Default Re: SLI Picture Thread

What kind of temps are you getting there Mike?

My Rig is annoying me with crappy temps. Cant get both cards to OC to 400/1100 without getting artifacts.

And I am pretty sure that I have good airflow.



tret
__________________
Dell Studio XPS - Intel Core i7 920 | EVGA GTX295 | 6GB Dell Ram (Crap Ram) | 1x WD VelociRaptor 300GB 10k RPM | Antec NeoPower 650 Blue (Modular)
tret is offline   Reply With Quote
Old 01-23-05, 04:38 PM   #40
Ronin
Hardware is my hobby...
 
Ronin's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Silicon Valley
Posts: 186
Default Re: SLI Picture Thread

I'm wondering if it doesn't still have something to do with the NV5's sitting so close to the back of the next PCB. Perhaps it's not allowing it to vent properly enough. What kind of GPU temps are you getting?
__________________
FX60 @ 3.09GHz - XP120 w/Panaflow M1A :: Armor V8000 Black :: K8N Diamond Plus :: 2x1GB G.Skill PC4000 :: eVGA 8800GTX :: 1 80GB Raptor (Boot) :: 2x250GB T7K250/2x160GB WD SE Striped :: 2x160GB Raptors Striped :: 2x750GB Seagates Striped :: Pioneer A09/Pioneer BDR-101AS :: X-Fi Elite Pro :: Gigaworks S750 :: Seasonic S12-600 :: G7/MS Natural KB Elite :: 2405FPW
----------------------
AQ3 - 182496 :: 2k6 - 13723 :: 2k5 - 18857 :: 2k3 - 37045 :: 2k1 - 57357
nVIDIA Global Forum Moderator :: LV2Go Forum Moderator
Ronin is offline   Reply With Quote
Old 01-23-05, 04:39 PM   #41
kawaii gocchin
Itsumo gocchin!
 
kawaii gocchin's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 37
Default Re: SLI Picture Thread

Currently caseless but my Vapochill LS + fitted Lian-Li is coming this week...



















kawaii gocchin is offline   Reply With Quote
Old 01-23-05, 04:39 PM   #42
Ronin
Hardware is my hobby...
 
Ronin's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Silicon Valley
Posts: 186
Default Re: SLI Picture Thread

Quote:
Originally Posted by MikeMK
Hey guyz, here is my rig!







Curcuitbreaker8 - didnt realise u had the same avatar m8! not trying to copy u honest been using this one over @ Guru3d for a while now!

Your center channel sits right in front of your monitor? Doesn't that cause visual problems when you're trying to game?
__________________
FX60 @ 3.09GHz - XP120 w/Panaflow M1A :: Armor V8000 Black :: K8N Diamond Plus :: 2x1GB G.Skill PC4000 :: eVGA 8800GTX :: 1 80GB Raptor (Boot) :: 2x250GB T7K250/2x160GB WD SE Striped :: 2x160GB Raptors Striped :: 2x750GB Seagates Striped :: Pioneer A09/Pioneer BDR-101AS :: X-Fi Elite Pro :: Gigaworks S750 :: Seasonic S12-600 :: G7/MS Natural KB Elite :: 2405FPW
----------------------
AQ3 - 182496 :: 2k6 - 13723 :: 2k5 - 18857 :: 2k3 - 37045 :: 2k1 - 57357
nVIDIA Global Forum Moderator :: LV2Go Forum Moderator
Ronin is offline   Reply With Quote
Old 01-23-05, 04:41 PM   #43
tret
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 230
Default Re: SLI Picture Thread

I am getting around 66c on the top card and 63c on the bottom @idle and right now running rthdribl I am getting 85c Load on the top card. Bottom card isn't being used by rthdribl so it is still idle but I know it would be lower anyway. I figured the same thing that you said about it pulling warm air and that is why I put a 130cfm 120mm fan right in front of the two cards as you can see in the picture and there is a lot of cool fresh air coming from the front of the case being blown across the cards.

tret
__________________
Dell Studio XPS - Intel Core i7 920 | EVGA GTX295 | 6GB Dell Ram (Crap Ram) | 1x WD VelociRaptor 300GB 10k RPM | Antec NeoPower 650 Blue (Modular)
tret is offline   Reply With Quote
Old 01-23-05, 04:43 PM   #44
Ronin
Hardware is my hobby...
 
Ronin's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Silicon Valley
Posts: 186
Default Re: SLI Picture Thread

What's the ambient temp in the case, out of curiousity? I just get the feeling still that something's just not right, and I'm not sure that the AS5 curing (takes about 7 days or so, right?) is going to help that, but I could be way off base.
__________________
FX60 @ 3.09GHz - XP120 w/Panaflow M1A :: Armor V8000 Black :: K8N Diamond Plus :: 2x1GB G.Skill PC4000 :: eVGA 8800GTX :: 1 80GB Raptor (Boot) :: 2x250GB T7K250/2x160GB WD SE Striped :: 2x160GB Raptors Striped :: 2x750GB Seagates Striped :: Pioneer A09/Pioneer BDR-101AS :: X-Fi Elite Pro :: Gigaworks S750 :: Seasonic S12-600 :: G7/MS Natural KB Elite :: 2405FPW
----------------------
AQ3 - 182496 :: 2k6 - 13723 :: 2k5 - 18857 :: 2k3 - 37045 :: 2k1 - 57357
nVIDIA Global Forum Moderator :: LV2Go Forum Moderator
Ronin is offline   Reply With Quote

Old 01-23-05, 04:47 PM   #45
tret
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 230
Default Re: SLI Picture Thread

Quote:
Originally Posted by Ronin
What's the ambient temp in the case, out of curiousity? I just get the feeling still that something's just not right, and I'm not sure that the AS5 curing (takes about 7 days or so, right?) is going to help that, but I could be way off base.
The cards are showing ambient temps of around 35c to 40c. I pulled one of the NV5 Silencer off and the GPU and all memory contacts were perfect. Hopefully it just needs some time to cure like you said.

tret
__________________
Dell Studio XPS - Intel Core i7 920 | EVGA GTX295 | 6GB Dell Ram (Crap Ram) | 1x WD VelociRaptor 300GB 10k RPM | Antec NeoPower 650 Blue (Modular)
tret is offline   Reply With Quote
Old 01-23-05, 04:50 PM   #46
Ronin
Hardware is my hobby...
 
Ronin's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Silicon Valley
Posts: 186
Default Re: SLI Picture Thread

Interesting stuff. I'll keep you posted on my results when the box is built, and we can compare how things are. You do the same.
__________________
FX60 @ 3.09GHz - XP120 w/Panaflow M1A :: Armor V8000 Black :: K8N Diamond Plus :: 2x1GB G.Skill PC4000 :: eVGA 8800GTX :: 1 80GB Raptor (Boot) :: 2x250GB T7K250/2x160GB WD SE Striped :: 2x160GB Raptors Striped :: 2x750GB Seagates Striped :: Pioneer A09/Pioneer BDR-101AS :: X-Fi Elite Pro :: Gigaworks S750 :: Seasonic S12-600 :: G7/MS Natural KB Elite :: 2405FPW
----------------------
AQ3 - 182496 :: 2k6 - 13723 :: 2k5 - 18857 :: 2k3 - 37045 :: 2k1 - 57357
nVIDIA Global Forum Moderator :: LV2Go Forum Moderator
Ronin is offline   Reply With Quote
Old 01-23-05, 05:28 PM   #47
PSYCHODAD
cereal killer
 
PSYCHODAD's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: indiana
Posts: 1,042
Default Re: SLI Picture Thread

One of my cards shows an ambient temp of 75c when I boot into windows. At load it can go as high as 105c. I tried changing the card position , but it still stayed about the same temp wise. Just don't think that this temp can be correct, especially when I'm getting decent temps on my card readings and have good airflow(intake fan blows right across this area).
__________________
System #1
CPU INTEL|3rd gen I-7@3.7ghz
16gb memory Windows 7 home premium 64 bit
PSU Siverstone Zeus 850w
EVGA 660gtx
Logitech G400 gaming mouse
Dell 2407WFP 24" lcd


Video Games -- Why waste good technology on science and medicine?
PSYCHODAD is offline   Reply With Quote
Old 01-23-05, 05:45 PM   #48
Ronin
Hardware is my hobby...
 
Ronin's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Silicon Valley
Posts: 186
Default Re: SLI Picture Thread

Hrmm..I'm wondering. Are you both using the same drivers? Have you installed multiple drivers on the systems without clearing out the old ones? (I'm not trying to make it sound like you guys don't know what you're doing, I'm just conjecturing at this point). Is RT reporting the same temps as the driver CP?
__________________
FX60 @ 3.09GHz - XP120 w/Panaflow M1A :: Armor V8000 Black :: K8N Diamond Plus :: 2x1GB G.Skill PC4000 :: eVGA 8800GTX :: 1 80GB Raptor (Boot) :: 2x250GB T7K250/2x160GB WD SE Striped :: 2x160GB Raptors Striped :: 2x750GB Seagates Striped :: Pioneer A09/Pioneer BDR-101AS :: X-Fi Elite Pro :: Gigaworks S750 :: Seasonic S12-600 :: G7/MS Natural KB Elite :: 2405FPW
----------------------
AQ3 - 182496 :: 2k6 - 13723 :: 2k5 - 18857 :: 2k3 - 37045 :: 2k1 - 57357
nVIDIA Global Forum Moderator :: LV2Go Forum Moderator
Ronin is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTX670 Quad SLI issue candle_86 NVIDIA GeForce 600 Series 12 07-09-12 10:18 PM
680 GTX SLI + 560 Physx bench for those interested gerardfraser NVIDIA GeForce 600 Series 2 06-20-12 05:34 AM
Nvidia GeForce 301.42 WHQL drivers DSC NVIDIA Windows Graphics Drivers 5 05-29-12 11:12 PM
Thread deletion. PCarr78 Feedback Forum 9 09-23-02 09:25 PM
Official Grand Theft Auto 3 thread volt Gaming Central 6 08-01-02 08:04 AM

All times are GMT -5. The time now is 06:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.