Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows XP And Vista

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-28-05, 06:15 PM   #1
Aurthus
Registered User
 
Aurthus's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: N.Y.
Posts: 62
Default White box on desktop

Well, my friend had lots of problems with his audigy 2 zs and it seems sorted out now with many driver installs/updates. Now he has this little white box on his desktop about the size of an icon that just wont go away. you can not right click/double click/move it at all, there's just nothing there.. its as if its just a hole in his desktop. Really odd.. it does not appear if he logs on a guest acount or in safe mode. Any heard of such a bug? cause and fix would be nice

If nothing i'll just have him create a new account on winxp and del this one with the problem.
__________________
A64 3500+ winnie : Ga-K8ns-939 mobo : Zalman 7000b-Cu Led Hs/F 24/35* idle/load : 2x512mb Mushkin pc3200 in Dc : Aspire 520W triple fan psu : Bfg 6800Gt Oc : 80gig Wd 7200 hdd : 2x Rosswell DL DvD+/-Rw : Saitek Gamers Keyboard : Logitech mx310 : 19" Envision CRT : Logitech Z3e : Aerocool Aeroengine-Jr Bk

Wifes Rig :: P4c 2.8 w/htt : Ecs mobo : 1Gig Ram : Leadtek A6200TD 8x1/3vp : 19" Envision Crt
Aurthus is offline   Reply With Quote
Old 01-28-05, 06:36 PM   #2
r2d2d3d4d5
Prole
 
r2d2d3d4d5's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Airstrip One
Posts: 511
Default Re: White box on desktop

Sounds like your friend has a texture/wallpaper set centred on the screen.
__________________
"life is like a box of chocolates" - chocolate is bad for you!
r2d2d3d4d5 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-05, 06:53 PM   #3
Aurthus
Registered User
 
Aurthus's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: N.Y.
Posts: 62
Default Re: White box on desktop

Sorry, the problem is just a discribed, no user fault here

All diff backgrounds ect do not change this, there is litteraly a "hole" in the desktop




::edit:: ok, he just took my advice and created a new user and del that one.. still interested if anyone has ever seen this before though.
__________________
A64 3500+ winnie : Ga-K8ns-939 mobo : Zalman 7000b-Cu Led Hs/F 24/35* idle/load : 2x512mb Mushkin pc3200 in Dc : Aspire 520W triple fan psu : Bfg 6800Gt Oc : 80gig Wd 7200 hdd : 2x Rosswell DL DvD+/-Rw : Saitek Gamers Keyboard : Logitech mx310 : 19" Envision CRT : Logitech Z3e : Aerocool Aeroengine-Jr Bk

Wifes Rig :: P4c 2.8 w/htt : Ecs mobo : 1Gig Ram : Leadtek A6200TD 8x1/3vp : 19" Envision Crt
Aurthus is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vizio's Co-Star: $99 Google TV box with OnLive gaming support News Archived News Items 0 06-26-12 11:40 AM
OpenGL apps crashing in NVIDIA driver when switching desktop dinosaur NVIDIA Linux 0 06-01-12 07:09 PM
Ars Technica system guide: Bargain Box April 2012 News Archived News Items 0 05-10-12 10:30 PM
3DNA 3d desktop prydah General Software 2 08-01-02 10:59 AM

All times are GMT -5. The time now is 08:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.