Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-25-05, 10:11 AM   #121
Mullins1060
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Location: England
Posts: 255
Default Re: Brothers in Arms

nice game but each time i quit the game or any unreal engine game my pc just restarts any ideas how i can fix it as it is very annoying
__________________
M/B: Asus Rampage Formula (0401 BIOS) | CPU: Intel Xeon 3350 @ 3.6GHz (8x450MHz) 1.256v | HSF: Tuniq Tower 120-LFB | RAM: 2x2GB Corsair TwinX DDR2 XMS2 Dominator PC2-8500C5 @ 1080MHz 5-5-5-15 2T 2.1v | GFX: 1792MB EVGA GeForce GTX 295 | HD: 2x300GB Western Digital VelociRaptor 300GB 10000RPM SATA-II 16MB Cache (RAID 0) | SOUND: Asus SupremeFX II | PSU: OCZ ModXStream 900W | CASE: Lian Li Armorsuit PC-P80B
Mullins1060 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-05, 11:49 AM   #122
zoomy942
 
zoomy942's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Bellevue, ID
Posts: 5,338
Send a message via AIM to zoomy942 Send a message via MSN to zoomy942
Default Re: Brothers in Arms

do you have windows sp2? try adding the brothers in arms exectuable to the exectution prevention tab (i cant remember the exact name)
zoomy942 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-05, 11:54 AM   #123
KrazyKiDD
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 7
Default Re: Brothers in Arms

BIA v1.02
Anybody seen the glitch in BIA where just after exiting the situational awareness view your fps view is 90 degrees counterclockwise?

This happend to me 3 times and I had to tilt my head 90 degrees to play the rest of the chapter. Man it was annoying because I didn't want to die and wait through those loooong loading times.
KrazyKiDD is offline   Reply With Quote
Old 03-25-05, 12:02 PM   #124
zoomy942
 
zoomy942's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Bellevue, ID
Posts: 5,338
Send a message via AIM to zoomy942 Send a message via MSN to zoomy942
Default Re: Brothers in Arms

MINE DID THAT TOO!! i was so annoying. it would do it everytime i presed my "action" key.
zoomy942 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-05, 01:33 PM   #125
Mullins1060
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Location: England
Posts: 255
Default Re: Brothers in Arms

Quote:
Originally Posted by zoomy942
do you have windows sp2? try adding the brothers in arms exectuable to the exectution prevention tab (i cant remember the exact name)
yes i have sp2 but that execution prevention is only on for essential windows programs and services so that wont include bia will it?
__________________
M/B: Asus Rampage Formula (0401 BIOS) | CPU: Intel Xeon 3350 @ 3.6GHz (8x450MHz) 1.256v | HSF: Tuniq Tower 120-LFB | RAM: 2x2GB Corsair TwinX DDR2 XMS2 Dominator PC2-8500C5 @ 1080MHz 5-5-5-15 2T 2.1v | GFX: 1792MB EVGA GeForce GTX 295 | HD: 2x300GB Western Digital VelociRaptor 300GB 10000RPM SATA-II 16MB Cache (RAID 0) | SOUND: Asus SupremeFX II | PSU: OCZ ModXStream 900W | CASE: Lian Li Armorsuit PC-P80B
Mullins1060 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-05, 01:34 PM   #126
SlyBoots
Registered User
 
SlyBoots's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: La Grande, OR
Posts: 339
Exclamation Re: Brothers in Arms

my cousin said that happened to him except his was 180, totally upside down I haven't had that problem yet...knock on wood
SlyBoots is offline   Reply With Quote
Old 03-25-05, 05:34 PM   #127
superklye
 
Join Date: Jul 2004
Location: MKE
Posts: 13,629
Default Re: Brothers in Arms

Quote:
Originally Posted by zoomy942
i play with it off.

and i want to get to the "good stuff" as well. so far, the game isnt bad at all, but its not my style. but with everyone excited about the later parts, i am still playing through it.
I've also got HDR off, because people were saying the game looks crisper/more lively without it on and that makes sense to me.

I really, really, REALLY hate the aiming in this game. It's atrocious.
superklye is offline   Reply With Quote
Old 03-27-05, 08:12 AM   #128
raysusan
Registered User
 
raysusan's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 112
Default Re: Brothers in Arms

it is a very nice game
a very different way as a fps game
too bad that it is too short....


__________________
Intel E8400 @ 3.2GHz | Asus P5Q Pro | Kingston DDR800 4GB| Samsung SyncMaster 193P | nVidia GTX 285
Corsair HX620W | Pioneer DVR-S18LBK | Pioneer DVR-215BK | Lian Li PC-7FW | (((AE))) AegoM 2.1
WD3200AAKS-00B3A0 | WD1002FAEX-00Z3A0 | VelociRaptor WD1500HLFS-01G6U1 | Windows 7 Home
raysusan is offline   Reply With Quote

Old 03-27-05, 08:33 AM   #129
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Brothers in Arms

Quote:
Originally Posted by superklye
I really, really, REALLY hate the aiming in this game. It's atrocious.
I've gotten use to the aiming but I HATE the way gernades are in this game... for a game that says its totally realistic, its pretty unrealistic that you can't cook gernades... you just instantly throw them, they are always thrown with the same velocity, Heck I can barely arc it to make it go in a window or over a wall properly.
  Reply With Quote
Old 03-27-05, 08:38 AM   #130
superklye
 
Join Date: Jul 2004
Location: MKE
Posts: 13,629
Default Re: Brothers in Arms

Quote:
Originally Posted by egbtmagus
I've gotten use to the aiming but I HATE the way gernades are in this game... for a game that says its totally realistic, its pretty unrealistic that you can't cook gernades... you just instantly throw them, they are always thrown with the same velocity, Heck I can barely arc it to make it go in a window or over a wall properly.
yeah, i didn't even think of that until you mentioned it...'nades suck.
superklye is offline   Reply With Quote
Old 03-27-05, 03:55 PM   #131
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: Brothers in Arms

Quote:
Originally Posted by superklye
I really, really, REALLY hate the aiming in this game. It's atrocious.
Agreed !
first aiming with rifles/SMGs is not accurate at all . you aim for the head & the shot goes into the sandbags .. WTF!
if that was an RPG game i would understand it , but come on! this is an action game .
& second what egb said about the grenades .
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 03-27-05, 03:58 PM   #132
superklye
 
Join Date: Jul 2004
Location: MKE
Posts: 13,629
Default Re: Brothers in Arms

I can't even count how many times I ran out of ammo in a situation that should've required 5 shots max but ended up using 3 clips. It's ridiculous and they really, REALLY need to fix that.
superklye is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Act Of Valor: Bandito Brothers' Jacob Rosenberg, Interviewed News Archived News Items 0 05-23-12 05:10 AM

All times are GMT -5. The time now is 02:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.