Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > General Hardware

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-18-05, 06:48 PM   #1
fasedww
Pc Gamer
 
fasedww's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Minneapolis
Posts: 1,578
Default dual lan

Ok whats the purpose on my motherboard of having a dual lan one is realtek and the other is the nvidia.I would like to know please',
__________________
Asus X79 rampage extreme 4, i7 3930K, 47X100, 4.70 GHZ, ,16 gigs, corsair, 1600mhz, 3 MSI GTX 780's Tri SLI, gtx, Prolimatech Genesis, 2 140mm fan heastsink, Lian Li PC 80 ArmorSuit case, PCPC 1200 watt, window side panel with 120mm blowhole, SoundBlaster X-Fi Titanium HD , Asus Blueray sata dvdrw,SSD 256GB Plextor Pro,SSD Patriot Pyro 240gig,SSD Agility 4 256 , 1 300 gig raptor, 1 600 gig raptor, segate 1 gig ,Total Airhead amp, Denon AH-D2000 headphones, Dell Ultra3011, Acer HN274H 120 Hz Lcd, ,26,500 3dmark 11, Win 7 HomePrem.

Rig #2 i7 3930k 4.7GHZ. 16 gig corsair Platinum 2400MHZ, Asus P9X79 DELUXE, 2 7970's Watercooled, Koolance blocks, on 1080 nova rad. 9 fan. 655 swiftech. Cpu heatkiller block, coolgate 240mm rad, 2 fan sycthe 108cfm 655 pump,OCZ 256Gb Vertex 4 ssd, C300 256Gb ssd, Patriot pyro 240Gb ssd, 2 wd 640gig Hd, Lian Li 343 modular case. Asus BD drive, Corsair AX1200 watt, X-FI Titanium HD on Fiio , Shure SRH840 Head phones, Dell Ultra3011, Razer Black Widow Ult. BF3 Edition keyboard, Corsair Vengence M60 Mouse, 3dmark 11 16,500, win 7 homePrem.
fasedww is offline   Reply With Quote
Old 03-18-05, 07:11 PM   #2
retsam
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 2,602
Default Re: dual lan

the reason is to setup your machine as a router ....so other computers can connect to the internet through that machine. the other reason for two nics is in windows 200x (and linux) server you can load ballance between the two nics. so you can double your bandwidth to either your switch or another machine
retsam is offline   Reply With Quote
Old 03-18-05, 07:13 PM   #3
fasedww
Pc Gamer
 
fasedww's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Minneapolis
Posts: 1,578
Default Re: dual lan

Quote:
Originally Posted by retsam
the reason is to setup your machine as a router ....so other computers can connect to the internet through that machine. the other reason for two nics is in windows 200x (and linux) server you can load ballance between the two nics. so you can double your bandwidth to either your switch or another machine
thanks so I need win 2000 two double my bandwidth?
__________________
Asus X79 rampage extreme 4, i7 3930K, 47X100, 4.70 GHZ, ,16 gigs, corsair, 1600mhz, 3 MSI GTX 780's Tri SLI, gtx, Prolimatech Genesis, 2 140mm fan heastsink, Lian Li PC 80 ArmorSuit case, PCPC 1200 watt, window side panel with 120mm blowhole, SoundBlaster X-Fi Titanium HD , Asus Blueray sata dvdrw,SSD 256GB Plextor Pro,SSD Patriot Pyro 240gig,SSD Agility 4 256 , 1 300 gig raptor, 1 600 gig raptor, segate 1 gig ,Total Airhead amp, Denon AH-D2000 headphones, Dell Ultra3011, Acer HN274H 120 Hz Lcd, ,26,500 3dmark 11, Win 7 HomePrem.

Rig #2 i7 3930k 4.7GHZ. 16 gig corsair Platinum 2400MHZ, Asus P9X79 DELUXE, 2 7970's Watercooled, Koolance blocks, on 1080 nova rad. 9 fan. 655 swiftech. Cpu heatkiller block, coolgate 240mm rad, 2 fan sycthe 108cfm 655 pump,OCZ 256Gb Vertex 4 ssd, C300 256Gb ssd, Patriot pyro 240Gb ssd, 2 wd 640gig Hd, Lian Li 343 modular case. Asus BD drive, Corsair AX1200 watt, X-FI Titanium HD on Fiio , Shure SRH840 Head phones, Dell Ultra3011, Razer Black Widow Ult. BF3 Edition keyboard, Corsair Vengence M60 Mouse, 3dmark 11 16,500, win 7 homePrem.
fasedww is offline   Reply With Quote
Old 03-19-05, 12:02 AM   #4
retsam
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 2,602
Default Re: dual lan

Quote:
thanks so I need win 2000 two double my bandwidth?
ithink you would need a switch that does trunking (unless you connect directly to another pc that can do load balancing) and win 200x advanced server if im not mistaken ..
retsam is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best video card for running dual displays? nutsnbolts NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 10 09-03-02 03:02 PM
Help with dual monitors in Windows 2000 Hellfire NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 11 09-03-02 09:23 AM
How do I get Dual Head working? Heath NVIDIA Linux 1 08-22-02 01:44 PM
Suse 8.0 Dual display on Quadro 4 700XGL TheCowStir NVIDIA Linux 3 08-10-02 01:16 PM
Dual Monitor cards GF2 or GF4 Geoinfo SRL NVIDIA Linux 15 08-06-02 05:48 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.