Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-24-05, 12:14 PM   #1
wrongman
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1
Default for all the 'freezing problem' people...

i don't know if it's the same for all of you, but my system does not freeze... it seems to be freezed, i installed sshd in my box and waited for the bad freeze... two days after it comes... i tried to log in to my box from another pc through the ssh deamon and i logged in without problems... with 'top' i saw that xfree has 99% cpu usage... now i don't know anymore if it's a nvidia problem, can it be a xfree related one? or a combination of these two?
wrongman is offline   Reply With Quote
Old 03-24-05, 04:31 PM   #2
Madera
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 12
Default Re: for all the 'freezing problem' people...

You seem to have my same problem. See my post "The strangest problem" and so.
__________________
_______________________________________________
Open Source is for Science.
Closed Source is for Business.
I like to do business.
Madera is offline   Reply With Quote
Old 03-28-05, 02:08 PM   #3
hollovoid7
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 19
Default Re: for all the 'freezing problem' people...

for me its been different per card, my system with mx400 works as long as "dri" is commented out in xorg.conf (for both nv and nvidia) my fx5200 works only if the nvidia drivers are installed, and freezes within seconds with nv, and the fx5700 works fine in nv, but needs very latest nvidia drivers to work properly, (eg. 6111 and earlier freeze up) and its all the same type of freeze for all 3 of my computers, top shows x at 99%, the mouse still moves but everything else is frozen. the latest drivers have been the savior, installed in my fc3 system without any extra configuration (didnt need to modify anything permissions wise, as was needed before) just updated the xorg.conf, and have been running ever since.
hollovoid7 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
kswapd kernel problem and the NVdriver kwaz NVIDIA Linux 2 09-25-02 08:33 PM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.