Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-21-05, 03:07 PM   #1
CHEVYMAN_02
Running the Front Desk
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 504
Send a message via Yahoo to CHEVYMAN_02
Default Age Of Empires

Ok. I just bought the original Age of Empires. I installed and started the game up and everything works great. But when go to quit the program my computer reboots. Can anyone help me with this problem?
__________________
Rig:
Alienware M11x
Intel Core 2 Duo SU7300 @ 1,7GHz
5GB DDR3
160GB
WIFI MIMO
Nvidia GeForce GT 335
Razer Abyssus Gamer Mouse


My Heatware
CHEVYMAN_02 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video: The Golden Age of Supercomputing News Archived News Items 0 05-27-12 04:00 PM
EA Closes The Book On Dragon Age Legends News Archived News Items 0 05-22-12 05:50 AM
Age of Empires Online interview: Tech trees and civ customization News Archived News Items 0 05-21-12 06:00 PM
Speak Up: BioWare Now Taking Dragon Age 3 Suggestions News Archived News Items 0 05-17-12 08:40 AM
Age of Empires Online: Premium Celtic Civilization review News Archived News Items 0 05-08-12 06:00 PM

All times are GMT -5. The time now is 07:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.