Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-27-05, 04:17 PM   #1
swalton75
Ximmortal
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2
Default TwinView::Clone [CRT,TV] CRT->No Signal

Hello,

I am trying to get my new PNY GeForce FX 5500 (128 MB) to render on CRT and TV-Out simultaneously as a clone configuration on Fedora Core 3.

The problem is the CRT blanks out and shows "No Signal" but the TV (S-Video) works as expected. Is it possible to configure this card to clone one VGA to TV-Out?

Thanks for the help!

Here is my xorg.conf:

Section "ServerLayout"
Identifier "Default Layout"
Screen 0 "Screen0" 0 0
InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
EndSection

Section "Files"
RgbPath "/usr/X11R6/lib/X11/rgb"
FontPath "unix/:7100"
EndSection

Section "Module"
Load "dbe"
Load "extmod"
Load "fbdevhw"
Load "glx"
Load "record"
Load "freetype"
Load "type1"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "us"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "IMPS/2"
Option "Device" "/dev/input/mice"
Option "ZAxisMapping" "4 5"
Option "Emulate3Buttons" "no"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "ViewSonic"
ModelName "VX910"
HorizSync 24-82
VertRefresh 50-85
Option "dpms"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "TV"
VendorName "Generic"
ModelName "Generic"
HorizSync 30-50
VertRefresh 60
Option "dpms"
EndSection

Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nvidia"
BusID "PCI:1:0:0"
VendorName "PNY"
BoardName "Vertego"
Option "NvAgp" "1"
Option "TwinView"
Option "SecondMonitorHorizSync" "30-50"
Option "SecondMonitorVertRefresh" "60"
Option "TwinViewOrientation" "Clone"
Option "MetaModes" "800x600,800x600"
Option "TVOutFormat" "SVIDEO"
Option "TVStandard" "NTSC-M"
Option "ConnectedMonitor" "crt,tv"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Depth 24
ViewPort 0 0
Modes "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSection
swalton75 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-05, 07:13 PM   #2
swalton75
Ximmortal
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2
Default Re: TwinView::Clone [CRT,TV] CRT->No Signal

Okay, I feel really dumb. I had the CRT plugged into the #2 VGA port which drops out when X starts in TwinView mode.

Glad I figured that one out before anybody looked into an issue with this PNY card.

Bowing out gracefully....
swalton75 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.