Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-14-02, 02:31 PM   #1
t6_shadow
The all knowing
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 249
Default Soldier of fortune 2

I have just reinstalled this game. I download both patches and installed them (1.01 and 1.02). Now everytime go on a server I have pb enabled and it still kicks me saying I need to update my pb client manually.

So I go the pn website. Then download all the files it tells me I need from the SOF2 section. But i still get kicked. Anyone know why?
__________________
Visit www.pointlessaddress.com

I don't about angels but its fear that gives men wings.
- Max Payne

Give him a gun and hes superman. Give him two and hes god.
- Superintendent Pang, Hard boiled

The rig that brings the pain:
Intel p4 2.0 Ghz
1024 megs o ram at pc2100
Asus p4sgx-mx mobo
GIGABYTE geforce 6600gt AGP
60 gig ata 100 Hard drive
48X24X48 lite on Burner
DVD rom drive
t6_shadow is offline   Reply With Quote
Old 12-14-02, 03:13 PM   #2
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Talking

heh, I know, yesterday I reinstalled this game, and looks like somebody has my cd-key. So I'm just playing single player again, the dizziness is gone! YAY!
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote
Old 12-14-02, 04:15 PM   #3
vampireuk
**** Holster
 
vampireuk's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: The armoury
Posts: 2,813
Send a message via AIM to vampireuk
Default

Hmmmz, I had the same problem but after I downloaded the installer and overwrote the pb files it went away. Give it another shot with the installer failing that, umm reinstall?

[eNv]-LORD-eX-Bu, make sure you have deleted every aspect of it before you reinstall, I had the sof2 folder with some random files when I did in reinstall and it wouldnt work. Failing that isnt there some way to get another CD key from activision?
__________________
I put children in microwaves.
vampireuk is offline   Reply With Quote
Old 12-14-02, 04:47 PM   #4
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Talking

I'll see about that. Either way, I think I'm gonna buy Audigy 2, so that means I'll have another SOF II CD and key. If that doesn't work out I'm off to Activision.
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote
Old 12-14-02, 05:10 PM   #5
t6_shadow
The all knowing
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 249
Default

where do you download the installer?
__________________
Visit www.pointlessaddress.com

I don't about angels but its fear that gives men wings.
- Max Payne

Give him a gun and hes superman. Give him two and hes god.
- Superintendent Pang, Hard boiled

The rig that brings the pain:
Intel p4 2.0 Ghz
1024 megs o ram at pc2100
Asus p4sgx-mx mobo
GIGABYTE geforce 6600gt AGP
60 gig ata 100 Hard drive
48X24X48 lite on Burner
DVD rom drive
t6_shadow is offline   Reply With Quote
Old 12-14-02, 05:57 PM   #6
t6_shadow
The all knowing
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 249
Default

ok I got it too work. I used there pbweb undater and it said all the files I eeded to have were already there but when I actually play the game it did not kick me. hrm... oh well at leats I can play now.
__________________
Visit www.pointlessaddress.com

I don't about angels but its fear that gives men wings.
- Max Payne

Give him a gun and hes superman. Give him two and hes god.
- Superintendent Pang, Hard boiled

The rig that brings the pain:
Intel p4 2.0 Ghz
1024 megs o ram at pc2100
Asus p4sgx-mx mobo
GIGABYTE geforce 6600gt AGP
60 gig ata 100 Hard drive
48X24X48 lite on Burner
DVD rom drive
t6_shadow is offline   Reply With Quote
Old 12-14-02, 10:35 PM   #7
Grechie
Powered By nVidia
 
Grechie's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Australia
Posts: 554
Default

im having trouble connecting with pb enabled with 1.02 installed its enoying tried reinstalling many times no luck
__________________
Intel Core 2 Quad Q9550 || XFX nForce 790i Ultra || Corsair XMS3 PC10666 DDR3 2 X 2GB || 2 x GTX 295 Quad SLI || Antec 900 || Thermaltake Tough Power 1200Watt
Grechie is offline   Reply With Quote
Old 12-14-02, 10:47 PM   #8
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Default

you updated to 1.02 from 1.01 right? cuz when I downloaded the patch I forgot that I hadn't updated to 1.01 yet and I ran into probs.
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote

Old 12-14-02, 11:49 PM   #9
-=DVS=-
.:. Lafiel .:.
 
-=DVS=-'s Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Outerspace
Posts: 3,009
Talking

TO UPDATE PB GO TO www.EVENBALANCE.COM and download everything !!!!!!!

or here Direct Link
__________________
.:. Lian Li X500FX .:. i7 2600k .:. PNY GTX 680 .:. Corsair DDR3 8GB .:. Silverstone 800W PSU .:. Asus P8P67-M Pro .:. Crucial M4 SSD 512GB .:.
-=DVS=- is offline   Reply With Quote
Old 12-15-02, 09:41 AM   #10
vampireuk
**** Holster
 
vampireuk's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: The armoury
Posts: 2,813
Send a message via AIM to vampireuk
Default

thar we go!

Thats where I went, got the updater overwrote the files when it asked and went on for some happy gaming
__________________
I put children in microwaves.
vampireuk is offline   Reply With Quote
Old 12-15-02, 09:19 PM   #11
stncttr908
Registered User
 
stncttr908's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: NJ, USA
Posts: 4,496
Send a message via AIM to stncttr908
Default

If the manual thing doesn't work, then you can use this! It was the only thing that worked for me so far, it might take a few minutes to connect, but it does work.

http://www.evenbalance.com/index.php?page=support#force
__________________
PC - | Core i7-2600K @ stock | Gigabyte GA-P67A-UD3 | 4GB Patriot Sector 5 DDR3 | Galaxy GTX 460 1GB @ stock | Corsair Force 120GB SSD | Seagate 1TB 7200RPM | 320GB Seagate 7200.10 | 2x Seagate 500GB USB 2.0 | Lite-On 20x SATA DVD+RW | Silverstone TJ-09 | Corsair 620W PSU | Logitech Z-5500s | Sennheiser HD-570 headphones | Samsung 2494LW |

Laptop - | Dell Inspiron 1420 | C2D T7300 (2.0GHz, 4MB cache) | 2GB DDR2-667 | 160GB 7200RPM HDD | DVD +/- RW | 14.1" WXGA+ (1440x900) | Broadcom 802.11g | NVIDIA 8400M GS 128MB |
stncttr908 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Now Available - Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier Arctic Strike DLC & Season Pa News Archived News Items 0 10-25-12 02:30 PM
New Release - Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier News Archived News Items 0 06-26-12 03:40 PM
Ghost Recon: Future Soldier Trailer Is A Sombvertisement News Archived News Items 0 05-10-12 04:20 AM
GeForce4 and Soldier of Fortune 2 rocks! -=DVS=- Gaming Central 32 03-28-08 02:32 AM
Soldier of Fortune 2 patch -=DVS=- Gaming Central 7 07-30-02 03:31 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.