Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-22-05, 05:25 PM   #97
NAZCA M12
Master Thief
 
NAZCA M12's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: The City
Posts: 448
Default Re: My Dual 7800 GTX's

Quote:
Originally Posted by Fotis
Come on people,if you gonna give 600$ for a 7800GTX I'm sure you can spare 80$ for a pci-express mobo!
So there's a mobo that supports pci-e and my CPU or will i have to throw that out too?
__________________
P4 3,2@3,85GHz - Asus P4C800-E - 2Gb DDR-500 OCZ - 2x WD Raptors (Raid 0) - Creative Audigy 2 - ATI AIW 9800Pro - Antec 550W - LG GSA 4163b - NEC ND-3540A - Viewsonic VG700 - Antec Plus 660 AMG - Creative Inspire T7700 - Win98SE/XP
NAZCA M12 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-05, 05:29 PM   #98
top3koms
Registered User
 
top3koms's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Mid-Atlantic Region
Posts: 283
Default Re: My Dual 7800 GTX's

I ordered dual BFG 7800 gtx's today myself ,hopefully they will arrive before the weeks end.Anyone interested in a pair of BFG 6800gt's ? PM me if so.
__________________
Asus Rampage III Extreme/Intel Core i7 960/Corsair H70
Corsair Dominator Gt DDR3 1600 (7,7,7,20)
EVGA GTX 580 SLI/ Soundblaster X-Fi Fatal1ty
Intel X25-M 80Gb SSD - WD Black 500Gb /LG DVD-RW
Silverstone DA1000 / Windows 7 Ultimate 64bit
Coolermaster Stacker 830 / Alienware AW2310
NVIDIA 3D Vision
top3koms is offline   Reply With Quote
Old 06-22-05, 05:34 PM   #99
Fotis
Radeforce GTX7970
 
Fotis's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Greece
Posts: 1,350
Default Re: My Dual 7800 GTX's

Quote:
Originally Posted by NAZCA M12
So there's a mobo that supports pci-e and my CPU or will i have to throw that out too?
Buh,you need an Athlon 64-FX cpu anyway!
__________________
Intel Core i7 4770K|Thermalright True Spirit 120|Gigabyte GA-Z87X-OC|2x8GB Kingston DDR3 2400MHz|Evga Geforce 780Ti SC 3GB|Samsung SSD 830 256GB|Seagate Ext. 2TB eSata|Corsair AX1200i PSU|Microsoft Wireless Laser Desktop 7000|AKASA Eclipse 62 case|Dell UltraSharp U2412M| Windows 8.1 Pro
Fotis is offline   Reply With Quote
Old 06-22-05, 05:35 PM   #100
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: My Dual 7800 GTX's

FEAR results looks awesome !
BTW was that bench running at max detail ?
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-05, 05:35 PM   #101
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: My Dual 7800 GTX's

Quote:
Originally Posted by NAZCA M12
So there's a mobo that supports pci-e and my CPU or will i have to throw that out too?
Basically you have to throw out both your CPU and mobo, and if you decide to go for Intel/775/i925, your ram as well. If you go for AMD/939/NF4/KT890 or Intel/775/i915(some support DDR400) you can keep your ram.
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 06-22-05, 05:54 PM   #102
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: My Dual 7800 GTX's

Quote:
Originally Posted by SH64
FEAR results looks awesome !
BTW was that bench running at max detail ?
yes that was the highest possible settings at 4xaa/16xaf
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 06-22-05, 05:57 PM   #103
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: My Dual 7800 GTX's

Quote:
Basically you have to throw out both your CPU and mobo, and if you decide to go for Intel/775/i925, your ram as well. If you go for AMD/939/NF4/KT890 or Intel/775/i915(some support DDR400) you can keep your ram.
Actually, there are plent 915 mobo's that support PCIe and DDR1 memory. Not nForce4's however, so you will not get the SLI option, but you still get a PCIe slot
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 06-22-05, 06:05 PM   #104
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: My Dual 7800 GTX's

Quote:
Originally Posted by jAkUp
yes that was the highest possible settings at 4xaa/16xaf
Impressive! .. i just tested my regular X800XT to see how it compare & i got 24fps avarage (4 minimum) @1024x768,4xAA,8xAF.
gonna try my dual GTs soon to see how they fare in contrast to your scores
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote

Old 06-22-05, 06:20 PM   #105
Milfeulle
Galactic nForcer
 
Milfeulle's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Germany
Posts: 79
Default Re: My Dual 7800 GTX's

Quote:
Originally Posted by jAkUp
Nice benches. As was to be expected, the improvement isn't that big.
__________________
Amd Athlon 64 3200+ (2200MHz)
Asus K8N nForce3 mobo
BBA Ati Radeon X800XT Platinum Edition
Samsung 512MB PC333
Seagate 7200.8 250GB Sata HD
Windows XP SP2
Milfeulle is offline   Reply With Quote
Old 06-22-05, 06:21 PM   #106
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: My Dual 7800 GTX's

Quote:
Originally Posted by jAkUp
Actually, there are plent 915 mobo's that support PCIe and DDR1 memory. Not nForce4's however, so you will not get the SLI option, but you still get a PCIe slot
That's what I said, 915s support DDR400!

Quote:
Basically you have to throw out both your CPU and mobo, and if you decide to go for Intel/775/i925, your ram as well. If you go for AMD/939/NF4/KT890 or Intel/775/i915(some support DDR400) you can keep your ram.
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 06-22-05, 06:25 PM   #107
NoWayDude
Charlie don't Surf!
 
NoWayDude's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: UK
Posts: 866
Default Re: My Dual 7800 GTX's

Quote:
Originally Posted by Milfeulle
Nice benches. As was to be expected, the improvement isn't that big.
In Doom3.Did u see the other ones by any chance?
__________________
Beer,helping ugly people getting laid since the dawn of time
My Rig
Gigabyte DS3IS3, C2D Q6600 @ 3400,4096 megs Geil C4 800mhz DDR2,SB Audigy 2, 750W PSU,Palit 460GTX 160 Sata Samsung + 120 Seagate ATA + 80 Sata Seagate, Atapi DVD Rom x16 ,Samsung DVD/RW x12x8
NoWayDude is offline   Reply With Quote
Old 06-22-05, 06:29 PM   #108
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: My Dual 7800 GTX's

6800 Ultra -> 55 fps (No FSAA/AF) & 44 fps (4x FSAA/8x AF)
X800XT -> 50 fps (No FSAA/AF) & 40 fps (4x FSAA/8x AF)


A member here wanted me to test the bloodyrayne demo at a 1280x960 resolution. Here are the results, as you can see, at this resolution, I hit a CPU bottleneck. Please keep in mind I don't know his exact specs... (the results above are his FPS's)

Single Card
1280x960 0xAA/0xAF



Single Card
1280x960 4xAA/16xAF



SLI
1280x960 0xAA/0xAF



SLI
1280x960 4xAA/16xAF

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Single Card 4x16x.JPG
Views:	934
Size:	99.5 KB
ID:	12183  Click image for larger version

Name:	Single Card NOAAAF.JPG
Views:	941
Size:	102.1 KB
ID:	12184  Click image for larger version

Name:	SLI No AAAF.JPG
Views:	932
Size:	102.5 KB
ID:	12185  Click image for larger version

Name:	SLI 4xAA16xAF.JPG
Views:	921
Size:	99.3 KB
ID:	12186  
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best video card for running dual displays? nutsnbolts NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 10 09-03-02 03:02 PM
Help with dual monitors in Windows 2000 Hellfire NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 11 09-03-02 09:23 AM
How do I get Dual Head working? Heath NVIDIA Linux 1 08-22-02 01:44 PM
Suse 8.0 Dual display on Quadro 4 700XGL TheCowStir NVIDIA Linux 3 08-10-02 01:16 PM
Dual Monitor cards GF2 or GF4 Geoinfo SRL NVIDIA Linux 15 08-06-02 05:48 AM

All times are GMT -5. The time now is 07:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.