Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-26-05, 10:39 AM   #25
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: first display on twinview

Bug 194782 is opened for this issue.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 11-05-05, 02:28 PM   #26
trace-1310
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1
Question Re: first display on twinview

Quote:
Originally Posted by netllama
Bug 194782 is opened for this issue.
Hi,

can you please give us a update about this issue. I realy need to set up my DFP-0 as primary display. Do you have still any workaround?

greets
trace-1310 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-05, 02:47 PM   #27
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: first display on twinview

That bug will be addressed in a future driver release, however it has not yet been resolved or scheduled for a specific driver release.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 11-17-05, 04:49 PM   #28
badchien
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 16
Default Re: first display on twinview

I just wanted to say that I have the same problem described above with being unable to set the primary monitor, and I too would very much like to see this issue addressed.
thanks.
badchien is offline   Reply With Quote
Old 11-17-05, 08:43 PM   #29
mendel9
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Default Re: first display on twinview

Having the same issues and would love to see this fixed. Generally the nvidia drivers are great, but this omission really puts a ding in the usefulness of this card.
mendel9 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-05, 10:43 AM   #30
Eabin
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 12
Default Re: first display on twinview

+1
Eabin is offline   Reply With Quote
Old 11-18-05, 10:56 AM   #31
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: first display on twinview

As I've already stated earlier in this thread, this is a known bug, and will be addressed in a future nvidia driver release (not the next released driver, however).

Thanks for everyone's patience,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 11-22-05, 05:06 PM   #32
once
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1
Unhappy Re: first display on twinview

This bug (or missing feature) is EXTREMELY annoying, especially if the second monitor has another resolution than the first one.

E.g., it seems that some KDE apps reads the resolution from the first monitor also if they are configured to show up on the second one, so windows appears at the wrong position (e.g. kopetes new message notification in the panel).

Another thing is, that if I'm switching back to a configuration without xinerama (e.g. to use the TV-Out), the xinerama screen 1 still exists, but with wrong resolution, so the KDE panels shows up in the middle of the screen.

So, PLEASE, PLEASE, offer an option to set which connected monitor gets which xinerama id.
once is offline   Reply With Quote

Old 11-23-05, 12:43 AM   #33
Sven81
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 14
Default Re: first display on twinview

I am also interested in a "PrimaryMonitor" option since I have the same problem. Hope this will be added anytime soon
Sven81 is offline   Reply With Quote
Old 12-21-05, 08:39 AM   #34
stevenrobertson
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default Re: first display on twinview

Another vote for making this issue a priority.

As a sidenote: the fact that I can even write this message keeps me buying nVidia -- a company that listens to its consumers earns my income. Thanks!
stevenrobertson is offline   Reply With Quote
Old 12-21-05, 09:01 AM   #35
LubosD
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Czech Republic
Posts: 451
Send a message via ICQ to LubosD
Default Re: first display on twinview

Another vote, this sucks.
LubosD is offline   Reply With Quote
Old 01-05-06, 01:49 AM   #36
martini
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Munich, Germany
Posts: 31
Angry Re: first display on twinview

it seems, that this problem wasn't fixed with the last release...
martini is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Russian Masterpieces Put on Display Using NVIDIA GPU Technology News Archived News Items 0 06-25-12 04:10 PM
302.07 (beta) for Linux x86/x86_64 released AaronP NVIDIA Linux 0 05-02-12 09:55 AM
Glx mrbig1344 NVIDIA Linux 7 09-30-02 06:45 AM
Suse 8.0 Dual display on Quadro 4 700XGL TheCowStir NVIDIA Linux 3 08-10-02 12:16 PM
Dual Display with main CRT, and secondary TV-out BlackDogg NVIDIA Linux 3 08-10-02 09:52 AM

All times are GMT -5. The time now is 05:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.