Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-23-05, 12:59 AM   #13
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Nvidia Modules Build, Install And Work... Sort Of.

whig,
The X server wouldn't start if the power connector was missing (unless he was using an override option, which he's not, based on his bug report).

PC_Chris,
Have you verified that you're using the most recent BIOS for your motherboard? Also, does your friend have the same hardware as you? Also, while this may not be the ideal solution, have you considered testing a different distribution, just for debugging purposes?

thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 08-23-05, 02:14 AM   #14
PC_Chris
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 7
Talking Nvidia Modules Build, Install And Work... No really, they do now.

Alright, you're not going to believe this... I nearly don't. After wracking my brains for a week on this, it turns out whig was right! (Actually, I figured it out on a hunch myself right before whig's posting, but whig still deserves credit as his guess was correct!) Apparently the cable must have came unplugged when I recently moved my PC... how crazy. It even has a built-in speaker to warn you if the power is unplugged, and never sounded. The drivers also never complained. (???) The craziest part is that Linux was still ROCK SOLID the entire time -- a true testament to the stability of the OS. As for my friend's system, his video card just didn't like that particular driver revision. Rolled back to 7667, works perfectly. Thanks for all your troubleshooting, and my apologies for dragging you guys through the mud with me.

Best Regards,
-Chris
PC_Chris is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mageia 2 Cannot Install 71.86.15 for Riva TNT/TNT2 kbulgrien NVIDIA Linux 3 06-29-12 09:27 AM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 09:49 AM
NVIDIA driver doesn't install successfully on RH 7.3 Sunni NVIDIA Linux 3 08-28-02 03:30 PM
NVIDIA 2960 Drivers & RH 7.3 W/2.4.18-5 XASCompuGuy NVIDIA Linux 6 08-02-02 12:53 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.