Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Solaris

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-13-09, 06:09 AM   #1
massy
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Question Issue in resume's phase

I have a notebook Asus M50Vn with a GeForce 9650m GT graphic card and the operating system is OpenSolaris snv_118 X86. I use nvidia driver version185.18.14, shipped with the distribution. I tried to use the suspend-to-ram feature (S3) but the results were that my laptop can be succesfully suspended, but it was an issue after the resume's phase: the system was correctly resumed, but the screen remain black: xwindow system was ok, it prompt for login, like after a "lock screen action", I can enter in gnome, but brightness remain quite zero. After I connect to my laptop via ssh from another system and I rebooted it. During reboot's phase the screen remain black: so I had to shutdown the laptop and power cycle it. The issue was identical with OpenSolaris 2009.06 snv_111b (the official version) and nvidia driver version 180.44 shipped with the distribution.

Can you help me to troubleshoot my issue?

Say me if I can send you other information, thanks in advance
massimiliano
massy is offline   Reply With Quote
Old 09-25-09, 05:40 PM   #2
dhabud
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Default Re: Issue in resume's phase

I have similar issue on my system with
ASUS Motherboard
PHENOMII X3 CPU
Motherboard has NVIDIA 8300 Graphics chip on it.
Graphics Driver: 185.18.36 Latest as of Sept 24, 2009
System: Debian Lenny 2.26.26 kernel


Suspend and resume used to work correctly on this system, Things that I have put in after that were install NFS and remove linksys wireless card and added rt2860 based wireless card.

Now when system wakes up after suspend and tries to resume, I see that there is blinking cursor for a while on screen, mouse and keyboard for a while but everything goes away and cannot do anything,
Reboot the system and everything is back. I need to get this suspend and resume working correctly


I tried couple of things mentioned on web

/etc/init.d/alsa-utils

ifconfig ra0 down
ifconfig wlan0 down



/boot/grub/menu.lst
acpi_sleep=s3_mode, s3_bios vga=791

and things from http://www.amitsrivastava.net/2008-0...a-dell-vostro/

Nothing has help so far. Please Please help.

THank you in advance
dhabud is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.