Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-06-05, 05:35 AM   #1
kingmob
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5
Default anyone got XFX6600GT pci-e tv-out working?

My main problem is described in this topic.
Basicly i am unable to get color on Svideo and any picture at all when switching to composite (while using svideo).

I am unsure what is causing this problem for me, as it worked before with my old vid card. THe only things that have changed are the video-card, that now has a vivo connector and the cable provided, which is only vivo->svideo, no composite or aything like that.

Basicly i'd like to know if anyone has any form of working tv-out on this card. That way i might work towards finding the cause and solving it, since i'm getting pretty frustrated here, especially since you cannot buy thise vivo cables that have multiple connectors anywhere
kingmob is offline   Reply With Quote
Old 11-06-05, 07:45 AM   #2
sharangad
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 413
Default Re: anyone got XFX6600GT pci-e tv-out working?

I have the AGP version of this card and the TV out works fine. You could try one of these cables:

http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=220177

This actually gives you S-Video, Composite and component via the 9 pin mini-DIN socket on the card. I realise you don't need component, but there is a composite output.
sharangad is offline   Reply With Quote
Old 11-07-05, 10:05 AM   #3
kingmob
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5
Default Re: anyone got XFX6600GT pci-e tv-out working?

Thx mate. i couldn't find a shop for these cables ANYWHERE. Atm i'm pretty sure it will work if i use that composite connector
kingmob is offline   Reply With Quote
Old 11-08-05, 09:05 AM   #4
skank
Smeg Head
 
Join Date: Jan 2005
Location: Leeds, UK
Posts: 158
Default Re: anyone got XFX6600GT pci-e tv-out working?

Use the blue plug
__________________
System: Core i5 2500k | 8Gb G.Skill Sniper LV | ASRock z68 Extreme 4 | Sapphire Radeon HD5870 1GB | Creative X-Fi | Thermaltake Toughpower 700W | Windows 7 x64
skank is offline   Reply With Quote
Old 11-08-05, 04:40 PM   #5
sharangad
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 413
Default Re: anyone got XFX6600GT pci-e tv-out working?

Quote:
Originally Posted by skank
Use the blue plug

Use the yellow plug (composite). The blue is Blue in component output.
sharangad is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nvidia 302.17 OpenGL not working 6200 PCI Archmbc NVIDIA Linux 1 06-18-12 11:23 AM
X Failed to load NVdriver c00lr4c3r NVIDIA Linux 13 10-22-02 01:44 PM
Need help to get the X to work on my Acer TravelMate 630 knchee NVIDIA Linux 16 09-19-02 10:16 PM
How to enable PCI latency? Phyre NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 5 09-13-02 01:18 PM
TV-out not working nomatter what driver.. Dr_Gigolo NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 09-11-02 11:11 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.