Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-10-05, 04:32 PM   #13
Spyke
Foxie
 
Spyke's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Canada
Posts: 618
Send a message via AIM to Spyke Send a message via MSN to Spyke Send a message via Yahoo to Spyke
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

Very early in the game you'll walk across some catwalks, you shouldnt miss the bug.
__________________
Gaming:
Intel i7 980X @ 4GHz | ASUS Rampage III Extreme | GTX 480 3Way SLI @ 900Mhz | Koolance VID-NX480 | Corsair Obsidian 700D
Corsair H70 CPU Cooler | EK-FB RE3 | Corsair AX1200 | Black Ice SR1 360 | 240GB OCZ Revodrive X2 SSD | Windows 7 Ultimate
12GB Corsair Dominator GT @ 8-8-8-24-1T DDR3-1600 | Onkyo TX SR-707 | 70" Sharp Aquos LCD | KEF Audio 5.1 C3/C6LCR/C7
Workstation:
Intel i7 920 D0 @ 4GHz | ASUS Rampage II Extreme | GTX 480 @ 800Mhz | Koolance VID-NX480 | Lian-Li V1200B | Corsair HX1000
EK NB ASUS HP | Watercool HeatKiller 3.0 | Feser Extreme X-360 | 2x160GB Intel X25-M SSD RAID0 | 4x2TB WD20EARS RAID10
12GB Corsair Dominator @ 8-8-8-24-1T DDR3-1600 | Creative X-Fi Titanium | Pioneer DVR-212D | Gentoo Linux
Dell 3008WFP | JohnBlue JB3 | CityPulse DA2.03e II DAC | KingRex T20U w/ Modded Auricaps & PSU | Glow Audio Sub One
Server:
Quad Socket Opteron 8356 (16 cores) @ 2.3GHz | Supermicro H8QMi-2 | Supermicro 2U Chassis | Redundant 1200W PSU
32GB 2GBx16 DDR2-667 ECC | 4x 300GB Cheetah SAS RAID10 | Adaptec 5805 512MB w/BBU | Colocated | Gentoo Linux
Spyke is offline   Reply With Quote
Old 12-10-05, 07:52 PM   #14
philcostin
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: UK
Posts: 52
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

Here is a screenshot from my machine. In this early part of Half-Life 2, the textures are completely missing for this floor and do not appear at any angle.

philcostin is offline   Reply With Quote
Old 12-11-05, 07:55 AM   #15
Spyke
Foxie
 
Spyke's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Canada
Posts: 618
Send a message via AIM to Spyke Send a message via MSN to Spyke Send a message via Yahoo to Spyke
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

Heh, I was gonna post a better screenshot as well but you've covered it.
__________________
Gaming:
Intel i7 980X @ 4GHz | ASUS Rampage III Extreme | GTX 480 3Way SLI @ 900Mhz | Koolance VID-NX480 | Corsair Obsidian 700D
Corsair H70 CPU Cooler | EK-FB RE3 | Corsair AX1200 | Black Ice SR1 360 | 240GB OCZ Revodrive X2 SSD | Windows 7 Ultimate
12GB Corsair Dominator GT @ 8-8-8-24-1T DDR3-1600 | Onkyo TX SR-707 | 70" Sharp Aquos LCD | KEF Audio 5.1 C3/C6LCR/C7
Workstation:
Intel i7 920 D0 @ 4GHz | ASUS Rampage II Extreme | GTX 480 @ 800Mhz | Koolance VID-NX480 | Lian-Li V1200B | Corsair HX1000
EK NB ASUS HP | Watercool HeatKiller 3.0 | Feser Extreme X-360 | 2x160GB Intel X25-M SSD RAID0 | 4x2TB WD20EARS RAID10
12GB Corsair Dominator @ 8-8-8-24-1T DDR3-1600 | Creative X-Fi Titanium | Pioneer DVR-212D | Gentoo Linux
Dell 3008WFP | JohnBlue JB3 | CityPulse DA2.03e II DAC | KingRex T20U w/ Modded Auricaps & PSU | Glow Audio Sub One
Server:
Quad Socket Opteron 8356 (16 cores) @ 2.3GHz | Supermicro H8QMi-2 | Supermicro 2U Chassis | Redundant 1200W PSU
32GB 2GBx16 DDR2-667 ECC | 4x 300GB Cheetah SAS RAID10 | Adaptec 5805 512MB w/BBU | Colocated | Gentoo Linux
Spyke is offline   Reply With Quote
Old 12-11-05, 02:55 PM   #16
Spyke
Foxie
 
Spyke's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Canada
Posts: 618
Send a message via AIM to Spyke Send a message via MSN to Spyke Send a message via Yahoo to Spyke
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

Heh, this looks funny...

__________________
Gaming:
Intel i7 980X @ 4GHz | ASUS Rampage III Extreme | GTX 480 3Way SLI @ 900Mhz | Koolance VID-NX480 | Corsair Obsidian 700D
Corsair H70 CPU Cooler | EK-FB RE3 | Corsair AX1200 | Black Ice SR1 360 | 240GB OCZ Revodrive X2 SSD | Windows 7 Ultimate
12GB Corsair Dominator GT @ 8-8-8-24-1T DDR3-1600 | Onkyo TX SR-707 | 70" Sharp Aquos LCD | KEF Audio 5.1 C3/C6LCR/C7
Workstation:
Intel i7 920 D0 @ 4GHz | ASUS Rampage II Extreme | GTX 480 @ 800Mhz | Koolance VID-NX480 | Lian-Li V1200B | Corsair HX1000
EK NB ASUS HP | Watercool HeatKiller 3.0 | Feser Extreme X-360 | 2x160GB Intel X25-M SSD RAID0 | 4x2TB WD20EARS RAID10
12GB Corsair Dominator @ 8-8-8-24-1T DDR3-1600 | Creative X-Fi Titanium | Pioneer DVR-212D | Gentoo Linux
Dell 3008WFP | JohnBlue JB3 | CityPulse DA2.03e II DAC | KingRex T20U w/ Modded Auricaps & PSU | Glow Audio Sub One
Server:
Quad Socket Opteron 8356 (16 cores) @ 2.3GHz | Supermicro H8QMi-2 | Supermicro 2U Chassis | Redundant 1200W PSU
32GB 2GBx16 DDR2-667 ECC | 4x 300GB Cheetah SAS RAID10 | Adaptec 5805 512MB w/BBU | Colocated | Gentoo Linux
Spyke is offline   Reply With Quote
Old 12-12-05, 02:32 PM   #17
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

Is anyone who experiencing this problem not using RenderAccel and/or the Composite extension?

If so, please post a bug report.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 12-12-05, 05:52 PM   #18
philcostin
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: UK
Posts: 52
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

I can confirm that the problem remains when RenderAccel, Composite and AllowGLXWithComposite are all disabled. The symptoms are identical.

Thanks,

Phil.
Attached Files
File Type: zip nvidia-bug-report.log.zip (20.2 KB, 131 views)
philcostin is offline   Reply With Quote
Old 12-12-05, 06:57 PM   #19
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

Thanks. I've reproduced the problem, and opened bug 202426.

-Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 12-13-05, 06:00 AM   #20
philcostin
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: UK
Posts: 52
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

Thanks for your help Lonni!
philcostin is offline   Reply With Quote

Old 12-13-05, 08:26 AM   #21
uOpt
FreeBSD cheering section
 
uOpt's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Boston, MA, USA
Posts: 609
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

I have noticed that the latest Cedega news mention they have a patch that works around this bug.

BTW, do they accept some form of decent payment system now?
__________________

My Unix benchmark results
uOpt is offline   Reply With Quote
Old 12-13-05, 10:31 AM   #22
gavriels
TransGaming
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 2
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

Quote:
Originally Posted by Martin Cracauer
I have noticed that the latest Cedega news mention they have a patch that works around this bug.
That's not the case - we only recenty figured out that this bug is related to driver version, and we believe that it's also 6800 specific. Doesn't seem to happen on 5xxx series cards, or at least on a 5600...

You may have been confusing this with our other statement re FBO issues with Half Life 2. Those are many and varied, and when we can nail some of them down more specifically, NVidia will get some more bug reports. But when it's working properly it'll be significantly faster.

Quote:
Originally Posted by Martin Cracauer
BTW, do they accept some form of decent payment system now?
We use WorldPay for all our payments. They support various credit and debit cards, which vary depending on what country you're in. You can also buy through our resellers like Linspire and IxSoft. They may accept through different payment systems.

Take care,
-Gav
gavriels is offline   Reply With Quote
Old 12-13-05, 11:19 AM   #23
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

This bug is not specific to the 6800. I reproduced it on a Quadro FX 540, which is a completely different GPU than what the 6800 uses.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 12-13-05, 01:34 PM   #24
uOpt
FreeBSD cheering section
 
uOpt's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Boston, MA, USA
Posts: 609
Default Re: Missing Texture problem - 7xxx and 8xxx series drivers, Cedega

Quote:
Originally Posted by gavriels
We use WorldPay for all our payments. They support various credit and debit cards, which vary depending on what country you're in. You can also buy through our resellers like Linspire and IxSoft. They may accept through different payment systems.
I have a problem with worldpay, irregardless of how I pay to worldpay.

I want to pay transgaming directly, not through worldpay.

I might have mixed up the texture issue.
__________________

My Unix benchmark results
uOpt is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.