Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-31-05, 01:34 AM   #13
seeker
AKA seekermeister
 
seeker's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: At home
Posts: 1,442
Default Re: Pny Fx6200

Thread subscription.
__________________
Rig 1: HAF 922, X2 4400+, Asus A8N32-SLI Deluxe , 4x1GB DDR400, 2x500GB, 1x80GB & 1x250GB + ESATCASE2 w/2x1TB HDs, LG CH10LS20 & GH22LS50, Samsung SH-S202N, Asus Xonar D2X,Creative 5.1, GTX460 SC, FusionHDTV7 Gold RT, Acer X233H, Arris TM520G, Cisco E3000, Scythe Kama, CM RS600 PS,HP 5510v,APC BX1000, XP x64, W7 & Kubuntu 9.10

Rig 2: Antec SX1040BII, A8N-SLI, 2x1GB DDR400, 8800GTS, 1x500GB & 1x1TB HDs, Liteon LH-20AIL and Pioneer DVR-111, Audigy 2 ZS, Creative T20 2.1, Antec 500SP, W7 x64 & XP MCE
seeker is offline   Reply With Quote
Old 01-01-06, 06:00 PM   #14
seeker
AKA seekermeister
 
seeker's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: At home
Posts: 1,442
Default Re: Pny Fx6200

I have now tried the 77.77, 81.98 and finally, the 82.12 Forceware drivers, but the system continues to go through momentary black screens and total sytem crashes while playing any games. The only thing left that I can think of is individual game settings, but I have never had to mess with these much in the past, so what is left...is this video card defective?
__________________
Rig 1: HAF 922, X2 4400+, Asus A8N32-SLI Deluxe , 4x1GB DDR400, 2x500GB, 1x80GB & 1x250GB + ESATCASE2 w/2x1TB HDs, LG CH10LS20 & GH22LS50, Samsung SH-S202N, Asus Xonar D2X,Creative 5.1, GTX460 SC, FusionHDTV7 Gold RT, Acer X233H, Arris TM520G, Cisco E3000, Scythe Kama, CM RS600 PS,HP 5510v,APC BX1000, XP x64, W7 & Kubuntu 9.10

Rig 2: Antec SX1040BII, A8N-SLI, 2x1GB DDR400, 8800GTS, 1x500GB & 1x1TB HDs, Liteon LH-20AIL and Pioneer DVR-111, Audigy 2 ZS, Creative T20 2.1, Antec 500SP, W7 x64 & XP MCE
seeker is offline   Reply With Quote
Old 01-01-06, 06:46 PM   #15
wheeljack12
Registered User
 
wheeljack12's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Hamilton,Ontario,Canada
Posts: 1,191
Send a message via Skype™ to wheeljack12
Default Re: Pny Fx6200

I would get wait for your RMA and test it against the one you have. Or see if there is someone close by that will let you borrow a card to test. Root out the cause of video card. BTW, here is your agp nforce 4 motherboard below. Has PCI-e too for upgradability.

http://www.biostar.com.tw/products/m...name=NF4ST-A9#
__________________
gigabyte ga-z87x-ud3h, 8gb ddr3-1866 mhz ram in dual channel,intel xeon e3-1245v3 3.4 ghz quad core cpu, zotac gtx 770 amp 2gb 2 way sli,2x ocz agility 3 90gb ssd in raid 0,rosewill 750 watt 80 plus platinum psu,antec gx 700 case, lg 14x bluray writer,windows 8.1 64 bit pro, steelseries 6gv2 keyboard ,asus vg278he 27' 144hz 3d vision 2 lcd monitor, steelseries 6gv2 keyboard, zalman eclipse 8200dpi mouse,xbox 360 wired controller for windows,adata 16gb usb 2.0 flash drive,windows 8.1 64 bit,creative labs sb recon 3d pci-e sc

Brother's system: Asus p8z77-v lk mb, 8gb of ddr3 1600mhz ram,intel core i7 3770k 3.5 ghz cpu, intel hd 4000 igpu, ,antec earthwatts 650 watt 80 plus platinum psu,cooler master 3500 dpi spawn mouse, ican keyboard, logitech ls120 2.0 speakers, cooler master elite 343 matx case, corsair force 3 90gb ssd, pioneer bdr-208 15x bluray writer, acer g215hv 21.5' 1080p monitor,kingston usb 2.0 8gb flash drive,win 8.0 pro 64 bit,onboard realtek audio

I'd rather walk with God in the Dark than shine in the light alone.
wheeljack12 is offline   Reply With Quote
Old 01-01-06, 07:20 PM   #16
seeker
AKA seekermeister
 
seeker's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: At home
Posts: 1,442
Default Re: Pny Fx6200

Yes, I have been thinking about that. I do have a FX5200 that I can try. If it works okay, then I guess the 6200 is bad.

That motherboard looks interesting, except that it only has 3 PCI slots. That would handle the 3 cards that I now have, but wouldn't leave any room for expansion. However the 4 SATA slots would be nice, I only have two and have to fall back to the PATA drives.
__________________
Rig 1: HAF 922, X2 4400+, Asus A8N32-SLI Deluxe , 4x1GB DDR400, 2x500GB, 1x80GB & 1x250GB + ESATCASE2 w/2x1TB HDs, LG CH10LS20 & GH22LS50, Samsung SH-S202N, Asus Xonar D2X,Creative 5.1, GTX460 SC, FusionHDTV7 Gold RT, Acer X233H, Arris TM520G, Cisco E3000, Scythe Kama, CM RS600 PS,HP 5510v,APC BX1000, XP x64, W7 & Kubuntu 9.10

Rig 2: Antec SX1040BII, A8N-SLI, 2x1GB DDR400, 8800GTS, 1x500GB & 1x1TB HDs, Liteon LH-20AIL and Pioneer DVR-111, Audigy 2 ZS, Creative T20 2.1, Antec 500SP, W7 x64 & XP MCE
seeker is offline   Reply With Quote
Old 01-03-06, 01:43 PM   #17
seeker
AKA seekermeister
 
seeker's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: At home
Posts: 1,442
Default Re: Pny Fx6200

I just spoke to PNY tech support about this problem, and he thought that the problem was that I have DX9.0b installed, instead of DX9.0c. So, I have downloaded an upgrade file, but the website that I used was a bit vague about a couple of extra files that they suggested to be installed along with DX. There is also hotfix and a reg file which should probably be installed also. Apparently this has something to do with the pixel shader, but even on the old DX, it was better that I thought it would be. These should probably be installed regardless, but I never like taking anything for face value. Does anyone know about these extra files?

http://articles.networktechs.com/85-p1.php
__________________
Rig 1: HAF 922, X2 4400+, Asus A8N32-SLI Deluxe , 4x1GB DDR400, 2x500GB, 1x80GB & 1x250GB + ESATCASE2 w/2x1TB HDs, LG CH10LS20 & GH22LS50, Samsung SH-S202N, Asus Xonar D2X,Creative 5.1, GTX460 SC, FusionHDTV7 Gold RT, Acer X233H, Arris TM520G, Cisco E3000, Scythe Kama, CM RS600 PS,HP 5510v,APC BX1000, XP x64, W7 & Kubuntu 9.10

Rig 2: Antec SX1040BII, A8N-SLI, 2x1GB DDR400, 8800GTS, 1x500GB & 1x1TB HDs, Liteon LH-20AIL and Pioneer DVR-111, Audigy 2 ZS, Creative T20 2.1, Antec 500SP, W7 x64 & XP MCE
seeker is offline   Reply With Quote
Old 01-03-06, 06:03 PM   #18
Gentle
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Saint Louis, Missouri, USA
Posts: 580
Default Re: Pny Fx6200

I would recommend you get DirectX straight from Microsoft...

www.microsoft.com/directx

Gentle
Gentle is offline   Reply With Quote
Old 01-03-06, 07:44 PM   #19
seeker
AKA seekermeister
 
seeker's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: At home
Posts: 1,442
Default Re: Pny Fx6200

Quote:
Originally Posted by Gentle
I would recommend you get DirectX straight from Microsoft...

www.microsoft.com/directx

Gentle
Being that I'm on a dialup modem, it took me 2 hours to download what I have. Are you speaking of a general preference, or do you know of something specific about that website, that would make their file untrustworthy?
__________________
Rig 1: HAF 922, X2 4400+, Asus A8N32-SLI Deluxe , 4x1GB DDR400, 2x500GB, 1x80GB & 1x250GB + ESATCASE2 w/2x1TB HDs, LG CH10LS20 & GH22LS50, Samsung SH-S202N, Asus Xonar D2X,Creative 5.1, GTX460 SC, FusionHDTV7 Gold RT, Acer X233H, Arris TM520G, Cisco E3000, Scythe Kama, CM RS600 PS,HP 5510v,APC BX1000, XP x64, W7 & Kubuntu 9.10

Rig 2: Antec SX1040BII, A8N-SLI, 2x1GB DDR400, 8800GTS, 1x500GB & 1x1TB HDs, Liteon LH-20AIL and Pioneer DVR-111, Audigy 2 ZS, Creative T20 2.1, Antec 500SP, W7 x64 & XP MCE
seeker is offline   Reply With Quote
Old 01-04-06, 12:54 AM   #20
seeker
AKA seekermeister
 
seeker's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: At home
Posts: 1,442
Default Re: Pny Fx6200

I'm having another odd problem. I can not boot into safe mode, each time I try, it just reboots. No problem in normal mode, how's that for an odd twist. The website that I downloaded DX from, wanted it, and the hotfix and reg file installed in safe mode. I really do not remember, but it isn't necessary to install DX this way...is it?

Since I couldn't load DX yet, I went ahead and installed the FX5200, just to see what happened, and Halo would not load at all, it had an error message saying that it could not initiate Direct Draw. However, Jedi Academy and Tomb Raiders, which were freezing up on the 6200, appear to be normal with this card. At this point, I think it's a tossup as to whether the problem is with DX or the 6200...maybe both.

My next step is to find a way to install DX, can I do this from the normal desktop?
__________________
Rig 1: HAF 922, X2 4400+, Asus A8N32-SLI Deluxe , 4x1GB DDR400, 2x500GB, 1x80GB & 1x250GB + ESATCASE2 w/2x1TB HDs, LG CH10LS20 & GH22LS50, Samsung SH-S202N, Asus Xonar D2X,Creative 5.1, GTX460 SC, FusionHDTV7 Gold RT, Acer X233H, Arris TM520G, Cisco E3000, Scythe Kama, CM RS600 PS,HP 5510v,APC BX1000, XP x64, W7 & Kubuntu 9.10

Rig 2: Antec SX1040BII, A8N-SLI, 2x1GB DDR400, 8800GTS, 1x500GB & 1x1TB HDs, Liteon LH-20AIL and Pioneer DVR-111, Audigy 2 ZS, Creative T20 2.1, Antec 500SP, W7 x64 & XP MCE
seeker is offline   Reply With Quote

Old 01-04-06, 01:54 AM   #21
seeker
AKA seekermeister
 
seeker's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: At home
Posts: 1,442
Default Re: Pny Fx6200

Another smudge in the portrait of this weird creature...I was playing Kyodai a few minutes ago and the system crashed to a reboot. Something that has not happened on that game before, even though it routinely runs the cpu at a consistent 100%. Instead of finding answers, I keep getting conflicting clues, and I'm not that good of a detective.
__________________
Rig 1: HAF 922, X2 4400+, Asus A8N32-SLI Deluxe , 4x1GB DDR400, 2x500GB, 1x80GB & 1x250GB + ESATCASE2 w/2x1TB HDs, LG CH10LS20 & GH22LS50, Samsung SH-S202N, Asus Xonar D2X,Creative 5.1, GTX460 SC, FusionHDTV7 Gold RT, Acer X233H, Arris TM520G, Cisco E3000, Scythe Kama, CM RS600 PS,HP 5510v,APC BX1000, XP x64, W7 & Kubuntu 9.10

Rig 2: Antec SX1040BII, A8N-SLI, 2x1GB DDR400, 8800GTS, 1x500GB & 1x1TB HDs, Liteon LH-20AIL and Pioneer DVR-111, Audigy 2 ZS, Creative T20 2.1, Antec 500SP, W7 x64 & XP MCE
seeker is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PNY Unleashes New Verto GeForce GT 640 News Latest Tech And Game Headlines 0 06-04-12 02:24 PM
$319.99 - PNY Commercial Series VCGGTX570XPB-CG GeForce GTX 570 (Fermi) 1280MB 320-bi News GeForce GTX 570 0 05-19-12 10:37 PM
$169.99 - PNY VCGGTX560XPB GeForce GTX 560 (Fermi) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 News GeForce GTX 560 0 05-19-12 10:00 PM
$229.99 - PNY XLR8 VCGGTX560XPB-BF3 GeForce GTX 560 (Fermi) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Exp News GeForce GTX 560 0 05-19-12 10:00 PM
$219.99 - PNY VCGGTX560TXPB-OC-S GeForce GTX 560 Ti (Fermi) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Exp News GeForce GTX 560 0 05-19-12 10:00 PM

All times are GMT -5. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.