Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-23-05, 12:06 PM   #1
Seve
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 10
Default SMP and SLI ?

Hi:
I apologize if this has been answered alreay, however I can't seem to find out if the new drivers support enabling SLI on an SMP Kernel ? i am running FC4 2.6.14-1.1653_FC4smp
I know SLI works on the non-smp kernel, no problems.
Thanks

Seve
Seve is offline   Reply With Quote
Old 12-24-05, 02:30 AM   #2
Dragoran
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 711
Default Re: SMP and SLI ?

there is no reason why it should'nt work.
try it.
Dragoran is offline   Reply With Quote
Old 12-24-05, 07:01 AM   #3
zander
NVIDIA Corporation
 
zander's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,740
Default Re: SMP and SLI ?

@Seve: it's possible that the SMP kernel doesn't parse the PCI topology correctly, please see Appendix W. SLI FrameRendering in the README for details (http://download.nvidia.com/XFree86/L...ppendix-w.html).
zander is offline   Reply With Quote
Old 12-24-05, 08:43 AM   #4
uOpt
FreeBSD cheering section
 
uOpt's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Boston, MA, USA
Posts: 609
Default Re: SMP and SLI ?

Quote:
Originally Posted by zander
@Seve: it's possible that the SMP kernel doesn't parse the PCI topology correctly, please see Appendix W. SLI FrameRendering in the README for details (http://download.nvidia.com/XFree86/L...ppendix-w.html).
Broken http server, tells the client this is a download and hence won't open in the browser.
__________________

My Unix benchmark results
uOpt is offline   Reply With Quote
Old 12-24-05, 08:45 AM   #5
zander
NVIDIA Corporation
 
zander's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,740
Default Re: SMP and SLI ?

Works for me, but I've seen reports of this problem before. In any case, the README is installed locally with the driver.
zander is offline   Reply With Quote
Old 12-25-05, 01:26 AM   #6
Seve
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 10
Default Re: SMP and SLI ?

Quote:
Originally Posted by zander
@Seve: it's possible that the SMP kernel doesn't parse the PCI topology correctly, please see Appendix W. SLI FrameRendering in the README for details (http://download.nvidia.com/XFree86/L...ppendix-w.html).
Hi Zander:
Thanks for the response and pointing me in the correct direction. I guess at this point my FC4 Kernel is not correctly reading the pci data. It recocognizes both cards, however in the second test it is not connected.
Guess I will have to wait, unless someone else has any suggestions?

Seve
Seve is offline   Reply With Quote
Old 12-25-05, 02:29 AM   #7
Freedevil
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 11
Default Re: SMP and SLI ?

Quote:
Originally Posted by Martin Cracauer
Broken http server, tells the client this is a download and hence won't open in the browser.
Seems to be working on freebsd now.
Freedevil is offline   Reply With Quote
Old 12-25-05, 11:25 AM   #8
uOpt
FreeBSD cheering section
 
uOpt's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Boston, MA, USA
Posts: 609
Default Re: SMP and SLI ?

The http server worked for me on the other parts of the appendix, too.

There are at least three HTTP server round-robin behind that hostname. It is a safe guess that only one of them screws this up.

Right now I cannot reproduce the error while watching with tcpdump, but from what firefox says the faulty one of these servers delares the mime type of everything to be binary something.
__________________

My Unix benchmark results
uOpt is offline   Reply With Quote

Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.