Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-12-06, 03:47 PM   #1
844/x
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1
Default RenderAccel Problem with Qt4

Hi

When running any Qt4 application with RenderAccel enabled all of the text is missing.

Im running 8178 on a GF6600GT.

Without RenderAccel Qt4 apps run fine but everything is so slow you can see it painting down the screen :-(

Is this a known problem?
844/x is offline   Reply With Quote
Old 01-12-06, 08:07 PM   #2
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: RenderAccel Problem with Qt4

844/x:

I just tried Qt4 on a GeForce 6600 with no problems. Can you please generate an nvidia-bug-report.log and attach it to this thread? Thanks!

-- Aaron
AaronP is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
Ti4200 and Linux Install Problem ultrajava NVIDIA Linux 5 09-28-02 08:13 AM
Win XP problem with regards to CD ROM MUYA Microsoft Windows XP And Vista 4 08-03-02 09:51 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 04:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.