Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-17-06, 11:24 PM   #1
dwyn
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Default Problem enabling coolbits

Hi,
I've added Options "Coolbits" "1" in xorg.conf but X wouldnt start after restarting
It says "The option keyword requires 1 or 2 quoted strings to go with...." that's all i remembered.

anyone know how to fix this?
dwyn is offline   Reply With Quote
Old 01-17-06, 11:58 PM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Problem enabling coolbits

Please generate and post an nvidia-bug-report.log.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 04-23-06, 04:34 PM   #3
onlyoneskwalla
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Default Re: Problem enabling coolbits

Ran into this very problem, but after some tinkering fixed it. Problem occurs if you add spaces to line up the text. Don't just add the Option "Coolbits" "1" and leave it be.

You'll also have to restart your xserver, ie reboot or if your technical ctrl+alt+f1 to a console and sudo /etc/init.d/gdm stop. Gdm stands for gnome display manager so if you use KDE it would be kdm instead, or xdm for x display manager. It should say it stopped on the right hand side. Then just sudo gdm, to start it back up.

Sudo is a command to execute as a root under Ubuntu linux and thus might not work for other distros so basically if you dont have ubuntu just become root and do all this stuff.
onlyoneskwalla is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
Ti4200 and Linux Install Problem ultrajava NVIDIA Linux 5 09-28-02 08:13 AM
RH7.2 (2.4.9-34) install + src.rpm problem FlyingDutchMan NVIDIA Linux 3 08-08-02 09:04 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.