Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-26-06, 04:01 AM   #1
sreilly
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Default 1.0-8178 fails to start X on FC4

Hi,
I have FC4 running on a number of workstations (14) with various NVidia cards (MX200 <-> FX5200) monitor combos.
FC4 is running kernel 2.6.14-1.1656_FC4.
When I run the nvidia installer all appears to compile correctly but X fails to start and returns a blank screen. This happens on all but three of the workstations (which have a FX5200/Viewsonic VP201mb combo)
Using the same xorg.conf file, reverting to driver 7676 bring the displays back to life.
Yesterday I fitted one of these FX5200/Viewsonic, running 8178, with a different LCD display (NEC 2070NX) and, despite the login screen appearing, the monitor OSD displayed an "Out Of Range" message. I tried various X changes but the only way I could get the monitor to accept the card/driver was to revert back to 7676.

Has anyone else experienced these issues?
Steve
sreilly is offline   Reply With Quote
Old 01-26-06, 01:59 PM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: 1.0-8178 fails to start X on FC4

Please generate and post an nvidia-bug-report.log.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
295.x drivers cause start X to crash when Dell M4600 laptop is docked, 290.10 ok pbc2520 NVIDIA Linux 7 10-01-12 02:32 PM
Base mosaic and rotation? happyfunbot NVIDIA Linux 5 07-13-12 12:23 PM

All times are GMT -5. The time now is 05:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.