Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-07-06, 06:04 AM   #1
neunzehn77
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Default tearing problem with a beamer

Hello,
I have sever tearing problems with my beamer (EIKI EIP-3500) connected to a Geforce 6800 Ultra. The system is a dual head gentoo linux (kernel 2.6.11, nvidia driver 1.0.7676). One screen is a usual LCD and the other is the beamer. I wrote a simple openGL application that displays alternating black-white white-black images. I enabled the sync to vblank with the nvidia-settings app and exported __GL_SYNC_TO_VBLANK=1. This worked for the LCD but not for the beamer. Is there any know problem regarding beamers? By the way I do not use TwinView or Xinerama.

Best regards...
neunzehn77 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
kswapd kernel problem and the NVdriver kwaz NVIDIA Linux 2 09-25-02 08:33 PM
funny problem with 2960 and GF4 konsti NVIDIA Linux 3 09-03-02 07:08 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.