Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-28-06, 11:26 AM   #1
burdenma
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
Default GEforce FX5200 always identifying screens as the same

Card: Nvidia GEForce FX5200
OS: Windows XP
Drivers latest

The card control panel and OS display control panel detect both screens and allow the set up of all types of views. But the screens are always clones of each other (clone view is NOT set).

The reason for this is that both screens are always identified as the same on a self identification request from the GEForce Display wizard panel.

For example two monitors are connected . One showing in configuration as

L90 + DSUB and one showing as Analogy Display

When selecting identification both screens are labelled as L90+DSUB

has anybody else had this problem?
burdenma is offline   Reply With Quote
Old 02-28-06, 12:38 PM   #2
seeker
AKA seekermeister
 
seeker's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: At home
Posts: 1,442
Default Re: GEforce FX5200 always identifying screens as the same

I can't give you a solution, but a couple of comments. I'm currently using the GeForce 6200, but I also have an FX5500, and I have found no difference between them as far as this kind of thing goes. Just for reference, in display properties, mine shows the monitor as one option, which I have set as the primary. The second is to my TV as secondary monitor. The only thing that comes to mind, besides what you mentioned, is on the settings tab of display properties, do you have the "extend my desktop to this monitor" option checked, when viewing the settings for the secondary monitor?
__________________
Rig 1: HAF 922, X2 4400+, Asus A8N32-SLI Deluxe , 4x1GB DDR400, 2x500GB, 1x80GB & 1x250GB + ESATCASE2 w/2x1TB HDs, LG CH10LS20 & GH22LS50, Samsung SH-S202N, Asus Xonar D2X,Creative 5.1, GTX460 SC, FusionHDTV7 Gold RT, Acer X233H, Arris TM520G, Cisco E3000, Scythe Kama, CM RS600 PS,HP 5510v,APC BX1000, XP x64, W7 & Kubuntu 9.10

Rig 2: Antec SX1040BII, A8N-SLI, 2x1GB DDR400, 8800GTS, 1x500GB & 1x1TB HDs, Liteon LH-20AIL and Pioneer DVR-111, Audigy 2 ZS, Creative T20 2.1, Antec 500SP, W7 x64 & XP MCE
seeker is offline   Reply With Quote
Old 02-28-06, 01:14 PM   #3
burdenma
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
Default Re: GEforce FX5200 always identifying screens as the same

many tks for the response.

the things you mention are all set up correctly at the moment and the system has been restarted a number of times for those settings to be picked up.
burdenma is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What You Can Expect From GeForce GRID News Archived News Items 0 06-04-12 04:20 PM
Nvidia GeForce 301.42 WHQL drivers DSC NVIDIA Windows Graphics Drivers 5 05-29-12 10:12 PM
New GPU from Nvidia Announced Today, the GeForce GTX 670 News Archived News Items 0 05-10-12 01:50 PM
Gainward Unleashes the Sexy GeForce GTX 670 Phantom Graphics Card, Also launches the News Archived News Items 0 05-10-12 09:28 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.