Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-22-03, 03:26 PM   #1
madhattr
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Location: Portland
Posts: 2
Send a message via AIM to madhattr
Default Driver src compile error; RH 7.2 2 Processor

Hi there, I just upgraded my Redhat 7.2 to Dual processor, upgraded my kernel to 2.4.19-ac4, everything with working great, I rpm --rebuild the NVIDIA_kernel-1.0-4191.i386.rpm it works. The problem I have is when I try to rpm -Uv NVIDIA_kernel-1.0-4191.i386.rpm it gives me these errors
rmmod: module NVdriver is not loaded
rmmod: module nvidia is not loaded
depmod: *** Unresolved symbols in /lib/modules/2.4.19-ac4/kernel/drivers/video/nvidia.o
/lib/modules/2.4.19-ac4/kernel/drivers/video/nvidia.o: unresolved symbol __global_cli
/lib/modules/2.4.19-ac4/kernel/drivers/video/nvidia.o: unresolved symbol tqueue_lock
/lib/modules/2.4.19-ac4/kernel/drivers/video/nvidia.o: unresolved symbol __global_save_flags
/lib/modules/2.4.19-ac4/kernel/drivers/video/nvidia.o: unresolved symbol __global_restore_flags
/lib/modules/2.4.19-ac4/kernel/drivers/video/nvidia.o: unresolved symbol smp_num_cpus
/lib/modules/2.4.19-ac4/kernel/drivers/video/nvidia.o:
Hint: You are trying to load a module without a GPL compatible license
and it has unresolved symbols. Contact the module supplier for
assistance, only they can help you.

/lib/modules/2.4.19-ac4/kernel/drivers/video/nvidia.o: insmod /lib/modules/2.4.19-ac4/kernel/drivers/video/nvidia.o failed
/lib/modules/2.4.19-ac4/kernel/drivers/video/nvidia.o: insmod nvidia failed

Failed to install nvidia.o

error: execution of %post scriptlet from NVIDIA_kernel-1.0-4191 failed, exit status 1


If you could help at all it would be great. It worked before I upgraded to Dual Processor, with the same kernel.
Thanks,
Chris
madhattr is offline   Reply With Quote
Old 01-22-03, 03:32 PM   #2
Ryo-Ohki
Fanatic Cabbit
 
Ryo-Ohki's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Masaki Shrine
Posts: 94
Default

Isn't there separate versions of the drivers for uni and multiprocessor systems (wouldn't the SMP version of the drivers more appropriate in you case)?
__________________
Proud owner of a Hercules Radeon 9800 Pro

Tsunami
Intel P!!!-S Tualatin 1266MHz | ASUS TUSL2-C i815EP | 512MB PC-133 | Antec True Power 380W
MSI GeForce 4 Ti4200 @ 250/515 | Creative SoundBlaster Live! | D-Link DFE-528TX 10/100
2 x Seagate Baraccuda IV 60GB ATA-100 7200 RPM HDDs | Pioneer DVD-117 16x/40x DVD-ROM
Windows 2000 Server SP2
DirectX 8.1 (4.08.01.0881) - nVidia Detonator 43.45 - 3DMark2001 : 8433

Windows 98SE
DirectX 8.1 (4.08.01.0881) - nVidia Detonator 30.82 (WHQL) - 3DMark2001 :

Slackware Linux 8.1
nVidia Linux IA32 Driver 1.0-4191
Ryo-Ohki is offline   Reply With Quote
Old 01-22-03, 03:49 PM   #3
madhattr
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Location: Portland
Posts: 2
Send a message via AIM to madhattr
Default

There isn't seperate Source RPM's for 1 or 2 processors. I have only found ones like that, that are binary compiled RPM's
madhattr is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 08:49 AM

All times are GMT -5. The time now is 08:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.