Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-01-06, 01:09 PM   #1
Eazy
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 9
Default Mouse lags with Vsync on. UT2004

Hi all!

I have a strange problem with UT2004 and my mouse that I have been struggling with for a couple of months now, and I cant solve it (wonder if anybody can). So here goes my problem:

If I put Vsync on (both in Graphic drivers and in ut2004.ini) it smoothes up in large areas of a map, but if I am close to a wall or some other texture (eg. a box on Deck17) it lags really bad. 'Mouse smoothing' dose not makes a difference if its off or on, neither does 'Reduce mouse lag' if I put that on ingame.

If I put Vsync off and put 'Mouse smoothing' on ingame, it lags badly on large areas, but it is really smooth if I circle around a box or other textures.

This was Copy pasted from here: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=136630 if anyone cares to read it

My Distro is 'Kubuntu 5.10', my Graphic card is a 'Geforce 6600GT 128Mb AGP' with latest driver ,and my mouse is a MX500.

If someone has a solution I will be soooo happy

/Eazy
Eazy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VSYNC issue? counterveil NVIDIA Linux 3 10-16-02 08:19 AM
5 button mouse drivers for Win9x Pafet General Hardware 6 10-07-02 10:46 AM
Doh, M$ Optical Intellimouse Explorer not good for games Creole General Hardware 18 09-28-02 09:55 PM
Microsoft Mouse NeoGeo General Hardware 13 09-16-02 01:47 PM
windows 98/xp mouse screw'up's ThoriN General Software 3 08-24-02 09:45 PM

All times are GMT -5. The time now is 06:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.