Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-13-06, 04:06 PM   #1
kaplan71
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Default Problem with GUI after upgrade

Hi there --

I installed OpenSUSE 10.0 onto a Compaq Deskpro Evo system with the KDE desktop, and the installation was successful. I then ran the Online Update and selected all updates. After the updates completed, I noticed the GUI desktop does not work. I then went to the NVidia website and downloaded the latest installer program. However, the installation failed.

Has anyone seen this, and know what the correct action to take is?
kaplan71 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-06, 04:09 PM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Problem with GUI after upgrade

Please post the installer log for review.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 03-15-06, 07:13 AM   #3
rewt
mmm, Beer.. :drooling:
 
rewt's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 3,667
Default Re: Problem with GUI after upgrade

I had a similar problem. I ended up solving it by doing a reinstall. Only this time, instead of updating the nVidia driver from YaST, I downloaded it from nvidia website and installed it manually. Unfortunately I had to do all this from command line, but it does work fine now :-/
__________________
My pimp'n rig
Athlon64 Venice 3000+ @ 2.6GHz (4100+) · Win XP Pro x86, Vista Ultimate x64 · eVGA K8-NF41 nForce4 SLi · Corsair XMS 1.5GB PC3200 CAS2/1T · eVGA 2x 6600GT SLi · Leadtek Winfast TV2000 XP Deluxe · Western Digital Caviar SE ½TB RAID 0/1 · PowerLink LPK2-30 400W · LiteON LDW-411S OC to 811S 8x DVD±R/RW/ROM · MicroAdvantage 64MB QuickiDrive · Samsung SyncMaster 931B 19" LCD · Microsoft Optical Wheel Mouse USB · Sony PSXtoUSB Analog Gamepads · Memorex MX2700 Multimedia Keyboard · Lexmark 3200 Color Jetprinter · nForce Network Controller 1Gb/s LAN (Cable ~3Mb/s down) · ΩPioneer Dolby Digital 5.1 Surround Sound
rewt is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
To upgrade, or not to upgrade... jnd3 Microsoft Windows XP And Vista 18 09-13-02 11:09 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM
Redhat kernel 2.4.18-3 upgrade to 2.4.18-5 a no go DarkNexus NVIDIA Linux 3 07-28-02 10:36 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.