Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-17-06, 12:42 PM   #13
chunkey
#!/?*
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 662
Default Re: Bad FPS with good hardware

Eazy's nvidia-bug-report.log.zip
chunkey is offline   Reply With Quote
Old 04-17-06, 01:15 PM   #14
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Bad FPS with good hardware

The only thing that I see that might be unusual in the bug report are some temperature warnings:
NVRM: Xid (0005:00): 31, temp 48C
NVRM: Xid (0005:00): 31, temp 52C

Beyond that, my only ideas for what might be causing performance problems are the old kernel, and possibly the motherboard BIOS.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 04-17-06, 03:13 PM   #15
Eazy
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 9
Default Re: Bad FPS with good hardware

Quote:
Originally Posted by chunkey
Code:
ldd /usr/bin/glxinfo
	linux-gate.so.1 =>  (0xffffe000)
	libGL.so.1 => /usr/lib/libGL.so.1 (0xb7f26000)
	libGLU.so.1 => /usr/lib/libGLU.so.1 (0xb7eb0000)
	libglut.so.3 => /usr/lib/libglut.so.3 (0xb7e86000)
	libm.so.6 => /lib/tls/i686/cmov/libm.so.6 (0xb7e63000)
	libc.so.6 => /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6 (0xb7d35000)
	libX11.so.6 => /usr/lib/libX11.so.6 (0xb7c75000)
	libXext.so.6 => /usr/lib/libXext.so.6 (0xb7c68000)
	libpthread.so.0 => /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0 (0xb7c55000)
	libXxf86vm.so.1 => /usr/lib/libXxf86vm.so.1 (0xb7c4f000)
	libdl.so.2 => /lib/tls/i686/cmov/libdl.so.2 (0xb7c4b000)
	libdrm.so.1 => /usr/lib/libdrm.so.1 (0xb7c44000)
	libstdc++.so.6 => /usr/lib/libstdc++.so.6 (0xb7b5e000)
	libgcc_s.so.1 => /lib/libgcc_s.so.1 (0xb7b53000)
	/lib/ld-linux.so.2 (0xb7f9b000)
	libXau.so.6 => /usr/lib/libXau.so.6 (0xb7b4f000)
	libXdmcp.so.6 => /usr/lib/libXdmcp.so.6 (0xb7b4b000)
mssing:
libGLcore.so.1 => /usr/lib/libGLcore.so.1
libnvidia-tls.so.1 => /usr/lib/tls/libnvidia-tls.so.1

=> your nice gfx renders in software mode!


so, delete all libGL.so libGLcore.so files in /usr/lib or /usr/X11R6/lib (e.g rm /usr/lib/libGL.so* ... and rm /usr/lib/libGLcore.so*
rm /usr/X11R6/lib/*, ... BUT NOT libGLU.so) then _reinstall_.

if this doesn't fix the problem... run glxinfo and attach the output.
and what says ls -o /usr/lib/libGL.so.1?
Thank you so much!!
That did the trick, I removed all libGL.so and libGLcore.so from /usr/lib and reinstalled the drivers, then it worked

I do got another problem that might not be solved here. When playing UT2004 online I get low fps and the game lags (graphic not netlag), but offline on the same map its really smothe and nice. Anyone here knows how to solve that?
A more happier Eazy
Eazy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Podcast: DDN WOS Software on OCP Storage Hardware to Enable Hyperscale Storage Clouds News Archived News Items 0 05-22-12 08:10 AM
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-31-02 12:59 AM
ECS K7S5A SiS 735 on NewEgg a good deal ($53)? ragejg CPUs, Motherboards And Memory 6 10-03-02 11:02 PM
hardware T&L nosrema NVIDIA Linux 2 09-14-02 03:35 PM
low fps why??? nipster Benchmarking And Overclocking 4 08-07-02 03:35 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.