Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-13-06, 05:10 PM   #1
FusIoN00
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default Installed a XFX 6600GT 256MB

I am still getting surprisingly low performance after installing the above card.

My PC spec:

P4 3.0Ghz HT 800FSB CPU
1GB RAM
Win XP SP2
160GB HD

PC is fully capable of taking advantage of this card but I am getting quite low performance and can't get much stability with it.

I have updated to latest drivers still no luck.

Any suggestion guys?
FusIoN00 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-06, 05:14 PM   #2
a12ctic
 
Join Date: Nov 2005
Location: Chicago IL
Posts: 2,371
Default Re: Installed a XFX 6600GT 256MB

Quote:
Originally Posted by FusIoN00
I am still getting surprisingly low performance after installing the above card.

My PC spec:

P4 3.0Ghz HT 800FSB CPU
1GB RAM
Win XP SP2
160GB HD

PC is fully capable of taking advantage of this card but I am getting quite low performance and can't get much stability with it.

I have updated to latest drivers still no luck.

Any suggestion guys?
Did you use driver cleaner?
__________________
AMD X2 5050 AMD Radeon HD 4830 AMD 780G 4GB OCZ DDR2 Antec 300 Fedora 11
a12ctic is offline   Reply With Quote
Old 04-13-06, 05:16 PM   #3
FusIoN00
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default Re: Installed a XFX 6600GT 256MB

Nope I didn't, not heard of that could you post link or I will try googling aswell.
FusIoN00 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-06, 05:19 PM   #4
a12ctic
 
Join Date: Nov 2005
Location: Chicago IL
Posts: 2,371
Default Re: Installed a XFX 6600GT 256MB

http://www.drivercleaner.net/

Im not quite sure how to use it, that seems to be the most common situation though (as a linux user i dont need to do that crap )
__________________
AMD X2 5050 AMD Radeon HD 4830 AMD 780G 4GB OCZ DDR2 Antec 300 Fedora 11
a12ctic is offline   Reply With Quote
Old 04-13-06, 05:24 PM   #5
FusIoN00
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default Re: Installed a XFX 6600GT 256MB

Ok thanks, I'll give it a go.
FusIoN00 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-06, 06:17 PM   #6
FusIoN00
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default Re: Installed a XFX 6600GT 256MB

Went through all the steps, and it hasn't really made a impact atall.

Any other suggestions?
FusIoN00 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-06, 06:32 PM   #7
Roadhog
Resident Alien
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6,776
Default Re: Installed a XFX 6600GT 256MB

whats the performance your getting?
Roadhog is offline   Reply With Quote
Old 04-13-06, 06:48 PM   #8
JamesDax
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Philadelphia, PA USA
Posts: 442
Send a message via MSN to JamesDax
Default Re: Installed a XFX 6600GT 256MB

Are you getting enough power from your PSU??
__________________
He who lives the longest will know the most.

eMachine W2686 (upgraded) c/
Albatron KM51G
Athlon64 3000+(Venice) Socket 754 2.0Ghz
Corsair XMS 1GB 2x512Mb DDR 400
80Gb Hard Drive (ATA 133/7200rpm)
DVD/CDRW Combo Drive
7-in-4 Media reader
eVGA GeForce 7600GS
Artic-Cooling Arctic Fan 3 TC (80mm case fan)
XION 400 Watt PSU
Pixie 950 19" Monitor
Windows XP HE SP2
JamesDax is offline   Reply With Quote

Old 04-13-06, 07:02 PM   #9
Iceman0124
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 6
Default Re: Installed a XFX 6600GT 256MB

what are you upgrading from?
Iceman0124 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-06, 08:12 PM   #10
UltraEvo
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 55
Default Re: Installed a XFX 6600GT 256MB

Reinstall it? Or is it because of a spoilt hardware in your computer?
UltraEvo is offline   Reply With Quote
Old 04-14-06, 02:56 AM   #11
FusIoN00
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default Re: Installed a XFX 6600GT 256MB

Upgrading from a very low budget ATI Radeon 9550SE. Will answer other questions later, gotta go off to work right now.

Power Supply is a ATX-400 400W so must be enough coming from that I guess.

Last edited by FusIoN00; 04-14-06 at 05:22 PM.
FusIoN00 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-06, 02:50 AM   #12
FusIoN00
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default Re: Installed a XFX 6600GT 256MB

Any other things I could try guys?
FusIoN00 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.