Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-29-03, 06:34 PM   #1
veermanh
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Location: Amsterdam
Posts: 1
Default Suse 8.1 and MX 440 and a TFT screen

I finally got the new drivers working, only I have vertical bad lines in my screen (approx. 1 cm apart). It means that if you have a page full of text, some letters are very blurry, and others are perfect. You can see this phenomena when you start the PC, and the X-screens appears (the grey one). It should be equal eveywhere. Well, you can see the bars of bad, blurry lines, like you are sitting in a prison.
Does anyone know what the problem can be?

Hardware: Compaq Evo Workstation (P4 1.6 GHz, 384 Mb, 10 GB, GeForce MX 440 card and Compaq TFT5004 tft monitor).

Thanks for the help.

Haik
veermanh is offline   Reply With Quote
Old 01-30-03, 08:10 AM   #2
Wolfman [TWP]
Geforce 8800 GTS 512
 
Join Date: Nov 2002
Location: Australia
Posts: 396
Default

Try setting your refresh rate to 60Hz in your XF86Config file. Most LCD screens will display vertical line ghosting if that rate is any higher than 60Hz.
Wolfman [TWP] is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.