Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-30-06, 07:37 AM   #1
roeleboel
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 4
Default No full screen in UT & SIN with 8756 driver

I just installed the last nvidia driver for linux (1.0-8756) but when I now want to play my games I can't get them to play in fullscreen. With the 1.0-8178 drivers I didn't had that problem.
I have to tell that I also upgraded my kernel to 2.6.16-ck8.
My system is an acer aspire 1360 with an GeForce fx Go5200 card on a resolution of 1280x800. My linux distro is Ubuntu Breezy. I didn't change anything on my Xorg.conf. Can somebody help me?
roeleboel is offline   Reply With Quote
Old 04-30-06, 10:13 AM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: No full screen in UT & SIN with 8756 driver

This issue has been discussed in other threads on this forum. You need to add the modes that you wish to use in the game to the Modes line in your X configuration.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 04-30-06, 12:39 PM   #3
roeleboel
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 4
Default Re: No full screen in UT & SIN with 8756 driver

Thanks for the answer, but I already tried this. When I do this my session starts in a resolution of 1024x768 and not in the 1280x800 mode. In 1024x768 everything is blurry.
Here is my xorg.conf like it worked with the 8178 driver and without any problems.
It is a little bit messy though.
Attached Files
File Type: txt xorg.conf.txt (4.7 KB, 177 views)
roeleboel is offline   Reply With Quote
Old 04-30-06, 01:54 PM   #4
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: No full screen in UT & SIN with 8756 driver

Please generate and post an nvidia-bug-report.log.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 05-01-06, 02:31 AM   #5
roeleboel
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 4
Default Re: No full screen in UT & SIN with 8756 driver

The problem is solved, I started with an fresh Xorg.conf and changed this one to use with the nvidia driver. Now everything works fine. I think it had something to do with my xorg.conf that was messed up. Maybe with the composite and allowglxwithcomposite options.

Sorry to bother and thanks again.
roeleboel is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[9800gt] Xorg black screen after installing nvidia driver HacKurx NVIDIA Linux 1 06-07-12 01:29 PM
302.07 (beta) for Linux x86/x86_64 released AaronP NVIDIA Linux 0 05-02-12 09:55 AM
Redhat 8.0 NVIDIA works - INSTRUCTIONS STEEL1 NVIDIA Linux 267 04-15-03 06:48 PM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 08:49 AM
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM

All times are GMT -5. The time now is 08:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.