Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-23-06, 10:26 AM   #1
egyteam
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 186
Send a message via MSN to egyteam
Default GeForce 6800 Power ?

Does GeForce 6800 cards can boot to windows and detect my monitor even if I don't plug the 4 pin molex into ?
__________________
HomeTheatre PC: AMD Athlon X2 3800+ @ 2.4GHz | MSI K9N Ultra nForce 570 | Chaintech 7300GT Zalman Edition | Micron 1 GB DDR2 533MHz | WD2500KS | X-Fi XtremeMusic | NEC 3550A DVD-RW | Twinhan VP-1025 | DsCaler MPEG2 Decoder + AC3 Audio Decoder | HEC ACE 480W | Windows XP SP2 | Logitech X-530

egyteam is offline   Reply With Quote
Old 06-23-06, 02:38 PM   #2
FearMeAll
 
FearMeAll's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Georgia, USA
Posts: 827
Default Re: GeForce 6800 Power ?

nope. pretty sure it will not. Never tried it because I don't like screwing up my cards.
__________________
Consoles: Xbox Elite with HDDVD drive and PS3.
Screen:
Panasonic AX200U Widescreen Projector (1280x720), 160" HighPower Screen, AND A BIG COUCH.
[FONT="Courier New"] HTPC: Intel Wolfdale 3ghz, 4 gigs DDR2 800 ram, 500gig HDD, Craptastic 7600GS, Windows 7 32bit, XBMC installed [/FONT] :D
[B]My Video Encoding/Office rig:[/B] [I] Intel QX9650 @ 3ghz, 1333mhz FSB, 4gigs Patriot Extreme DDR3 @ 1333mhz, XFX 790i 3-way Sli mobo, Xf-Fi Extreme Gamer, 400watt Fanless Power Supply, 9500GT 64-bit bus(ouch!), 8.750TB HDD, Windows 7 64-bit Ultimate. [B][FONT="Arial Narrow"]Everything at stock and completely boring..[/FONT][/B][/I] :type:
FearMeAll is offline   Reply With Quote
Old 06-23-06, 02:44 PM   #3
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: GeForce 6800 Power ?

Yes, It will work. The only problem is that it would automatically downclock due to insufficient power.
  Reply With Quote
Old 06-23-06, 03:14 PM   #4
M3PH
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 15
Send a message via MSN to M3PH
Default Re: GeForce 6800 Power ?

my 6800GT has 2 power connectors one label primary and the other secondry. I have the primary hooked up but wondered if i could get better stability/overclockability if i hooiked up the second one in tandom. your thoughts guys?
M3PH is offline   Reply With Quote
Old 06-23-06, 03:15 PM   #5
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: GeForce 6800 Power ?

Never heard of a 6800GT with dual power connections...
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What You Can Expect From GeForce GRID News Archived News Items 0 06-04-12 04:20 PM
Enhance Max Payne 3, Diablo III with GeForce R300 Drivers News Archived News Items 0 05-22-12 06:30 PM
New GPU from Nvidia Announced Today, the GeForce GTX 670 News Archived News Items 0 05-10-12 01:50 PM
Gainward Unleashes the Sexy GeForce GTX 670 Phantom Graphics Card, Also launches the News Archived News Items 0 05-10-12 09:28 AM
NVIDIA GeForce GTX 670 brings Kepler on a $399 budget (SlashGear) News GeForce GTX 670 Reviews 0 05-10-12 08:40 AM

All times are GMT -5. The time now is 06:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.