Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-23-06, 11:40 AM   #1
bokeron
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1
Default NVidia driver broken?

Hello,

I installed Kubuntu and NVidia drivers following instructions from http://doc.gwos.org/index.php/Latest_Nvidia_Dapper

It worked perfectly until yesterday when suddenly fonts started to get blurred. The image breaks using nvidia driver for xorg.conf, but I can see it correct with the vesa driver. The problem is that I have an LCD with resolution 1400x1050 and vesa driver gets up to 1280x1024.

My kernel version is 2.6.15-25-amd64-generic, I reinstalled all latest versions but didn't help.

My Motherboard is an ASUS A8N-CSM with Geforce 6150+NForce430.

As I said before, it worked ok for 2 weeks, yesterday it blew up without notice.

Maybe I'm facing a defective chip?

UPDATE: I attached Xorg logs and conf file.
Attached Files
File Type: log Xorg.1.log (21.9 KB, 119 views)
File Type: txt xorg.conf.txt (4.3 KB, 118 views)

Last edited by bokeron; 06-23-06 at 11:58 AM.
bokeron is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nvidia driver quality decrease? legluondunet NVIDIA Linux 17 06-26-12 10:03 AM
NVIDIA Driver Installation flores.facundo NVIDIA Linux 2 06-24-12 08:37 AM
Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 Ferianto85 NVIDIA Linux 0 05-18-12 08:35 PM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 08:49 AM
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.