Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-10-06, 05:46 AM   #1
mhoeller
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Default 3D bad with Geforce4 MX 440

Hello,

as long as I use the latest driver 8762 WITHOUT 3D support all is ok on my SuSE 9.2 system. But when I start the 3D support I get many slim vertical lines.
Is this a known issue - i could not find this befaviour yet - does any one know a solution? Beside, do not use 3D ...

Thanks a lot
Michael
mhoeller is offline   Reply With Quote
Old 08-10-06, 11:19 AM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: 3D bad with Geforce4 MX 440

This is not a known issue. Please generate and post an nvidia-bug-report.log after experiencing this problem.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Toshiba Satellite 1955/S801, GeForce4 440 Go azaroth NVIDIA Linux 2 01-01-03 08:19 PM
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM
Problems with a GeForce4 MX 440 under Debian Iainuki NVIDIA Linux 1 09-24-02 09:27 PM
nVidia Geforce4 440 Go 1400x1050 problem moreinf NVIDIA Linux 10 09-16-02 12:25 PM
GeForce4 Go 440 and Windows 2000 refresh rates vitocorleone NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 4 09-03-02 03:38 PM

All times are GMT -5. The time now is 06:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.