Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-03-06, 08:37 PM   #1
bathat
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 11
Default nvidia driver initialization results in blank screen

Hello,
I have created a rather long thread on LinuxQuestions asking for help installing the latest nvidia driver, which I was finally able to install without exception. However, I have now come up against another roadblock. When I try to start X, I just get a blank screen that flickers off and on as it struggles to display something.

There is a long thread on nvnews discussing a very similar issue, but there doesn't appear to be a solution posted anywhere.

I've filed a bug report with Nvidia, but I was also referred to this site from a user at LQ, so I figured I'd give this a shot, too. I'm not sure if it's a bug or I just have something wrong in my xorg.conf file. If there is, I certainly can't find it.


Thanks
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (79.4 KB, 139 views)
bathat is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[9800gt] Xorg black screen after installing nvidia driver HacKurx NVIDIA Linux 1 06-07-12 01:29 PM
Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 Ferianto85 NVIDIA Linux 0 05-18-12 08:35 PM
Redhat 8.0 NVIDIA works - INSTRUCTIONS STEEL1 NVIDIA Linux 267 04-15-03 06:48 PM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 08:49 AM
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.