Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-29-06, 06:13 AM   #1
huangl
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Default [MCP51 + 6150]blank and white screen when startx

I got a new laptop, which main chipset is MCP51 + 6150 with an AMD 64 x2.
I got the information by `lspci -vv`

I install the newest driver, everything is fine.
when startx, I got a blank screen, white with nothing
(no nvidia logo, no cursor). an x-server seems hang. but I cat stop it
by Ctrl-Alt-Backspace.
I can't found any (EE) in X.log.0

I have tried some option, but no impact. it's still blank.
I found nv/vesa working well.

Sorry for no bug_report.log because the laptop is not here.

Any instruction is welcome.
huangl is offline   Reply With Quote
Old 08-29-06, 12:01 PM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: [MCP51 + 6150]blank and white screen when startx

This is a known bug, which has been discussed in other threads. I'd suggest searching on C51.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 08-29-06, 12:55 PM   #3
huangl
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Default Re: [MCP51 + 6150]blank and white screen when startx

thanks lonni. I see the thread.
I'll wait for 9xxx!
huangl is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TV-out - only white blue screen on TV zefme NVIDIA Linux 13 08-19-02 11:46 PM

All times are GMT -5. The time now is 06:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.