Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-30-06, 05:03 PM   #1
herrdionisio
Registered User
 
herrdionisio's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Brazil
Posts: 1
Default FX 5600 problems!! help please

Hi Folks
First of all..I'm new in this forum and pardon me if I broke any rule here...I didn't have time to read all the rules

So dudes .. I got a GeForce FX 5600 256mb installed in the win xp SP2, but i also got a weird problem, (I saw that a friend in this forum had the same problem, but he posted it in 2003 and until now noone gave him a solution..i hope that has one lol) ..within 20 or 30 minutes maybe a little less with the pc running normaly, the screen blinks, flashes (i don't even know how to call it) very fast, a second maybe, and after the first blink (lesss than a minute after) it happens again ..and go on...
I'm using the new driver from nVidia 91.47 but I've tested all of them since 43.xx!!! please friends, if anyone knows how to fix it, tell me!! i'm going crazy with this blinks

That's it dudes..any help will be great!
A Good Day to all, stay fine
and greetings from Brazil! sse ya!
herrdionisio is offline   Reply With Quote
Old 10-17-06, 02:11 AM   #2
candle_86
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: Fort Worth, TX
Posts: 1,274
Send a message via MSN to candle_86 Send a message via Yahoo to candle_86
Default Re: FX 5600 problems!! help please

Quote:
Originally Posted by herrdionisio
Hi Folks
First of all..I'm new in this forum and pardon me if I broke any rule here...I didn't have time to read all the rules

So dudes .. I got a GeForce FX 5600 256mb installed in the win xp SP2, but i also got a weird problem, (I saw that a friend in this forum had the same problem, but he posted it in 2003 and until now noone gave him a solution..i hope that has one lol) ..within 20 or 30 minutes maybe a little less with the pc running normaly, the screen blinks, flashes (i don't even know how to call it) very fast, a second maybe, and after the first blink (lesss than a minute after) it happens again ..and go on...
I'm using the new driver from nVidia 91.47 but I've tested all of them since 43.xx!!! please friends, if anyone knows how to fix it, tell me!! i'm going crazy with this blinks

That's it dudes..any help will be great!
A Good Day to all, stay fine
and greetings from Brazil! sse ya!
Disable AGP fast writes in Bios and check your refreash rates
candle_86 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with drivers after 295.40 (OpenSuSE 12.1, GeFroce 7900 GS, Phenom II X4) alawa NVIDIA Linux 0 06-09-12 07:37 PM
Nvidia Problems in Slackware 8.1 xtreme NVIDIA Linux 3 10-01-02 01:03 PM
F1 2002 problems with driver 40.41 arutten NVIDIA Windows Graphics Drivers 6 10-01-02 08:07 AM
Leadtek Nforce problems druga runda CPUs, Motherboards And Memory 4 09-18-02 09:26 AM
DirectX 8 problems with GeForce4 Derwin NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 19 08-20-02 02:23 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.