Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-16-06, 03:31 AM   #1
fedorabee
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Default problem after installing NIVIDIA display driver amd64

After installing the Fedora 6, am able to login in GUI mode and able to choose KDE & GNOME in 800x600 resolution.

So I have downloaded the latest NVIDIA display driver for AMD64 and installed.

Here am facing different problem. The Fedora loads with GUI. After the services are started, the console login screen is appearing. It is not opening the GUI based login screen.

To see the X windows and GNOME, I need to
1) login in console
2) delete the file /tmp/.X0.
3) start the x server by startx

I verified the runlevel, it is 5 only. The log /var/log/Xorg.log is also fine. Actualy the xserver is started in display 0, but after that it is showing console. The services startup status is shown in xwindows mode only.

How I can make the default X windows based login?
fedorabee is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Graphics driver installation problem (your comments will be highly appreciated) apuurboo NVIDIA GeForce 400/500 Series 0 06-16-12 07:35 AM
Graphics driver installation problem (your comments will be highly appreciated) apuurboo NVIDIA GeForce 400/500 Series 0 06-13-12 07:58 AM
302.07 (beta) for Linux x86/x86_64 released AaronP NVIDIA Linux 0 05-02-12 09:55 AM
Glx mrbig1344 NVIDIA Linux 7 09-30-02 06:45 AM
GForce drivers installed...but dont work tomfullery NVIDIA Linux 6 09-22-02 08:23 AM

All times are GMT -5. The time now is 07:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.