Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Solaris

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-16-06, 01:46 AM   #1
rmf
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
Default Odd problem with 1.0-9629

After installing 1.0-9629, my DELL 2007FPW (a 1680x1050 lcd monitor using DVI) could no longer be set into its native resolution. It always dropped back to 1280x1024. Reverting the driver back to 8776 brings back the native resolution. I tried manually setting the HorizSync/VertRefresh (not relying on EDID), but that did no good. This is with sol10u2 with current patches. This a known problem?
rmf is offline   Reply With Quote
Old 11-16-06, 12:00 PM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Odd problem with 1.0-9629

Can you generate and post a verbose X log which captures this failure?

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 11-18-06, 01:28 PM   #3
rmf
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
Default Re: Odd problem with 1.0-9629

Xorg.0.log and output of nvidia-SunOS-bug-report.sh are attached for 8776 and 9629
Attached Files
File Type: zip logs.zip (62.8 KB, 197 views)
rmf is offline   Reply With Quote
Old 11-18-06, 07:39 PM   #4
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Odd problem with 1.0-9629

None of what you've attached is a verbose X log.
netllama is offline   Reply With Quote
Old 11-19-06, 11:53 PM   #5
paulgress
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 38
Default Re: Odd problem with 1.0-9629

I've looked at some of what you attached. In the "/etc/X11/xorg.conf" file, the section near the end:

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Device0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
# Option "TwinView" "True"
# Option "TwinViewOrientation" "RightOf"
Option "UseEdidFreqs" "True"
# Option "MetaModes" "1280x1024, 1024x768, 1024x768"
SubSection "Display"
Depth 24
# Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
Modes "1280x1024"
EndSubSection
EndSection

Try changing:


From:

"Modes "1280x1024"


To:

"Modes "1680x1050"

Paul
paulgress is offline   Reply With Quote
Old 11-20-06, 10:57 AM   #6
rmf
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
Default Re: Odd problem with 1.0-9629

uh, why would I do that? Screen0 *IS* a 1280x1024 flat panel.
rmf is offline   Reply With Quote
Old 11-20-06, 11:08 AM   #7
rmf
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
Default Re: Odd problem with 1.0-9629

Sorry about the verbosity level. What verbosity level do you want?
rmf is offline   Reply With Quote
Old 11-20-06, 12:04 PM   #8
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Odd problem with 1.0-9629

level 5 or 6 would be good, thanks.
netllama is offline   Reply With Quote

Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
odd font sizing behavior going from 285.05.09 to 295 on 8.2/8.3 omarsidd NVIDIA FreeBSD 0 06-06-12 12:05 AM
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
Problem when compiling with SDL on Nvidia/Nforce... superconti NVIDIA Linux 3 09-13-02 12:25 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 07:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.