Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-30-06, 12:21 PM   #1
aVirulence
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 10
Default TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

Hi there, I guess the title says it all. After upgrading to 9626, my tv-out stopped working. The funny thing is that it works when I choose s-video (in black&white of course). After searching around on the Gentoo Forums, I found out that more people 'suffer' from this problem.

I hope someone can come up with a solution.

Thanks
aVirulence is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 07:54 AM   #2
aVirulence
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 10
Default Re: TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

*bump* There are even more posts on the Gentoo forums now.. still no solution.
aVirulence is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 12:25 PM   #3
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

See
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=46678
netllama is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 05:01 PM   #4
aVirulence
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 10
Default Re: TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

Quote:
Originally Posted by netllama
Okay, fair enough. I thought that wouldn't be necessary since there is no crash.

Thanks
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (122.7 KB, 127 views)
aVirulence is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 05:07 PM   #5
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

According to your bug report, TV-out is working fine. What specifically is wrong on your end?
netllama is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 05:12 PM   #6
aVirulence
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 10
Default Re: TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

Quote:
Originally Posted by netllama
According to your bug report, TV-out is working fine. What specifically is wrong on your end?
Yeah, I know, I looked it in. Erm. However, the problem is that there is no output on the TV. When I choose Option "TVOutFormat" "SVIDEO" I get black&white output on the TV, as was to be expected. (My television does not support SVIDEO).
aVirulence is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 05:41 PM   #7
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

Is your composite cable connected directly between the TV & graphics card with no intermediary devices or cables?
netllama is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 05:57 PM   #8
aVirulence
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 10
Default Re: TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

Quote:
Originally Posted by netllama
Is your composite cable connected directly between the TV & graphics card with no intermediary devices or cables?
Yes, it it directly connected.
aVirulence is offline   Reply With Quote

Old 11-03-06, 06:36 PM   #9
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

Is this problem only present with TwinView (and not separate X screens, or a single display-TV)?
netllama is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 07:12 PM   #10
aVirulence
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 10
Default Re: TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

Quote:
Originally Posted by netllama
Is this problem only present with TwinView (and not separate X screens, or a single display-TV)?
Just tried all, the problem is with present with all..

Thanks for your help. If you have more suggestions, I'll be happy to try them tomorrow.
aVirulence is offline   Reply With Quote
Old 03-04-07, 08:54 PM   #11
Skinkie
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 7
Default Re: TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

To bump this thread, because we have exactly the same problem. The composite configuration option will give *nothing* on screen (blue mute). While auto detect will get it black and white.

But there is something interesting When I'm in the console... I have colours.
Skinkie is offline   Reply With Quote
Old 07-25-07, 03:22 AM   #12
RealMurphy
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
Default Re: TVOutStandard set to composite does not work under 1.0.9626

another bump up:

Same problem here with 7100GS card. BIOS and console are with colors during boot-up, as soon as X starts, everything is gray (black & white). Switching on COMPOSITE there is no signal detected by the TV. This is really weird.
RealMurphy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-31-02 12:59 AM

All times are GMT -5. The time now is 10:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.