Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-31-06, 06:31 AM   #1
jmcamargo
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Default SuSE does not install on a NForce 6100 board

Hello everyone,

I tried to install a SuSE 10.1 dist (32 bits) on a ASRock K8NF6G board
with a NForce 6100 chipset, Suse cannot detect neither the DVD nor the
HD (WD 80 Gb IDE) in the begining of the instalation proccess.

The distribution was installed in another computer so the cd's are fine,
Windows XP is properly working so the board and mem are fine too.

I think that Suse 10.1 cannot detect the NVidia IDE device as soon as the
kernel loads.

HELP PLEASE!!

Should i try with another dist?

Thanks in advance
jmcamargo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mageia 2 Cannot Install 71.86.15 for Riva TNT/TNT2 kbulgrien NVIDIA Linux 3 06-29-12 08:27 AM
nForce + RedHat 7.3 Success Story rtz NVIDIA Linux 47 02-15-03 02:20 AM
Nforce AGP & unreal 2003 nichos NVIDIA Linux 1 10-18-02 05:21 PM
How to install Divx+player to SUSE linux guide... kaarelcool NVIDIA Linux 1 08-27-02 07:54 AM
Suse 8.0 on Nforce - advice hastings NVIDIA Linux 3 08-25-02 04:27 AM

All times are GMT -5. The time now is 06:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.