Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-02-06, 07:24 AM   #1
shiming
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default help....get me Bios

Do you have inno3d 5900ZT Bios to give me???
Thank You~~~!!
shiming is offline   Reply With Quote
Old 11-02-06, 08:24 PM   #2
Bman212121
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,726
Default Re: help....get me Bios

Quote:
Originally Posted by shiming
Do you have inno3d 5900ZT Bios to give me???
Thank You~~~!!
*Checks back pocket* Nope, I'm not seeing one.

Do you mean BIOS for an Inn03d 5900XT 128MB? Cause I can find one of those. MVKTech is your friend.

http://www.mvktech.net/component/opt...cat,69/page,4/
Bman212121 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-06, 10:42 PM   #3
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: help....get me Bios

Quote:
Originally Posted by Bman212121
*Checks back pocket* Nope, I'm not seeing one.

Do you mean BIOS for an Inn03d 5900XT 128MB? Cause I can find one of those. MVKTech is your friend.

http://www.mvktech.net/component/opt...cat,69/page,4/
Some people think bioses just grow on trees these days.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 04:58 AM   #4
shiming
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default Re: help....get me Bios

Is not 5900xt.. ...Is 5900zt
shiming is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 06:46 AM   #5
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: help....get me Bios

I doubt the ZT had much of a Western Release. I can't find any English references to it on Google. So it'll make it hard to track down a bios for it.

Why do you want the bios?

The ZT was just an underclocked XT wasn't it?
crainger is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 08:09 AM   #6
shiming
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default Re: help....get me Bios

Did not know my bios has been why bad... Originally zt turns zv.. Opening machine picture snowflake@,@!!!!
shiming is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 08:14 AM   #7
shiming
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default Re: help....get me Bios


This one~~
shiming is offline   Reply With Quote
Old 11-03-06, 08:16 AM   #8
shiming
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default Re: help....get me Bios

Is Is not
shiming is offline   Reply With Quote

Old 11-03-06, 08:29 AM   #9
shiming
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default Re: help....get me Bios

http://www.techpowerup.com/gpudb/details.php?id=75
shiming is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Asus Bios bug nforceuser NVIDIA Linux 3 10-06-02 04:15 AM
new bios my motherboard and got new feature IDE PCI BUS MASTERING what is it ??? b5fan CPUs, Motherboards And Memory 12 09-22-02 05:10 PM
BIOS doesn't recognize more than 32 MB(old P1 machines) Klaus-P CPUs, Motherboards And Memory 3 09-09-02 03:33 PM
bios flashing Gunslinger68 CPUs, Motherboards And Memory 7 09-08-02 12:20 PM
PC Games, CeleronII 566, CeleronA 300, BIOS Savior, Heatsinks, NES & Sega Items +pics TekViper For Sale/Trade 5 08-07-02 10:48 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.