Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-10-06, 04:26 AM   #109
bagman
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Australia
Posts: 223
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

Can someone tell me the location of the .ini file for this game ??

Unless I am completley stupid I can't seem to locate it

cheers
bagman is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 04:29 AM   #110
K007
 
K007's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia, Sydney
Posts: 9,406
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

Its in the game directory.

This is comming from the Demo POV. I Cant change alot of stuff..not sure if the demo is really cut down to keep the file size down..but no AA / or other options to pick in the game..stuck on 60hz..which is a headache for me since i am used to 85hz @ 1280x960..from the demo..i dont feel this game is worth getting..and this game isen't even taking advantage of sli.
K007 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 05:06 AM   #111
Skinner
Registered User
 
Skinner's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Rotterdam, Netherlands
Posts: 1,128
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

I get lots of artfacts with the demo and a FW 97.02 and a 8800 GTX.
__________________
*Intel i7@3,8gHz*Asus P6T Deluxe* 2x Sapphire HD7970 3GB Crossfire *6 GB Corsair Dominator 1600C8*OCZ Vertex 120 GB SSD*adaptec 19160U160*Intel X25 80 GB Quantum Atlas 15KII SCSI U160 147Gig* WD Raptor 300 GB*Apple 24" LED Cinema *X-Fi Titanium*Logitech Z5500*Coolmaster RP 1000W*W7 64 Home *
Skinner is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 05:52 AM   #112
bagman
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Australia
Posts: 223
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

Quote:
Originally Posted by K007
Its in the game directory.

.
I realise that, but where exactly. Is it the "Support"folder, the "SCDA-Online"folder ??
bagman is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 06:25 AM   #113
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

\Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4User.ini

[Engine.PlayerController]
DesiredFOV=X
DefaultFOV=X


And


\Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.ini

FullscreenViewportX=X
FullscreenViewportY=X


Replace X with whatever values you need.
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 11:30 AM   #114
SJA06
Higher Than A Kite
 
SJA06's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Hmm
Posts: 511
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

Anyone know how the change the refresh rate the game (demo) uses?....it's defaulting to 60hz for me.
SJA06 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 12:27 PM   #115
Bearclaw
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

So is this worth picking up or should I wait? It seems there are a lot of issues with it.
  Reply With Quote
Old 11-10-06, 12:32 PM   #116
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

97.02 drivers kill this game... I get curroption everywhere...
  Reply With Quote

Old 11-10-06, 01:50 PM   #117
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

Yea I already submitted a bug with Nvidia, appears to be a driver issue.
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 01:53 PM   #118
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

so this would somewhat explain my issue

but i also get it in 92.91
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 04:12 PM   #119
winyetta
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

Well, I was a Splinter Cell fan until now, but this has changed with this latest release... I've got an ultra fast PC and everything is choppy, if it is running at all... 9 times out of 10, the textures are completely messed up, I can't see anything. I have already tried all the recent drivers for my video card from the last 1.5 yr to non avail... Changing the settings does not help either...

ASUS M2N-SLI
AMDx2 5000+ Socket AM2
2x X1900XT
4GB DDR2@800MHz

I think this should be more than enough to run the game...
winyetta is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 08:16 PM   #120
Marvel_us
FOOL!
 
Marvel_us's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Miami, Florida
Posts: 3,754
Default Re: Splinter Cell Double Agent (PC)

I was playing for a while, everything was fine and then the game crashed.......wtf!
__________________
Main Rig
Intel Q6600 QUAD|| Gigabyte P35-DS3L ||XFX 7900GTX|| G.Skill 6GB PC2-6400 || OCZ Agility 60GB SSD || WD 320GB + WD Green 1TB HDD || Samsung 20" LCD || CoolMax 650W PSU ||

60gb PS3 Owner
PSNid: Marvel_us
Marvel_us is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Supernatural Splinter Cell: DARK Is A Vampire Stealth RPG News Archived News Items 0 05-12-12 12:00 PM
Thief: Deadly Shadows, Splinter Cell, Anomaly: Warzone Earth and Legacy of Kain: Soul News Archived News Items 0 05-04-12 11:00 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.