Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-23-06, 12:35 PM   #1
ericfenderson
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 9
Default PIxel Shaders on Quadro NVS 120M?

Hello everyone,

I've run into an interesting issue on a new Latitude D820. It has a Quadro NVS 120M (though it is detected as a GeForce Go 7400...). I'm using Cedega to play WoW.

If pixel shaders are enabled in Cedega, all 3D rendered areas of the screen show up black. Anything that's 2D (ie, text, map overlay, menu) displays correctly.

If I disable pixel shaders, everything displays correctly, but obviously I don't get to have all the cool effects.

I've tried drivers 9629, 9742, and 8776 - they all behave exactly the same. I've gone back to 8776 since it is the version that is packaged with Edgy Eft. The nvidia-bug-report.sh output is attached.

Any suggestions?
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (108.1 KB, 96 views)
ericfenderson is offline   Reply With Quote
Old 11-23-06, 01:27 PM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: PIxel Shaders on Quadro NVS 120M?

This is a known cedega bug.
netllama is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Choosing The Right GPU To Take Adobe Workflows To The Max News Archived News Items 0 05-29-12 06:40 PM
Understanding CineFX - MUCH more than the R300 Uttar Rumor Mill 68 10-02-02 02:02 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.