Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-11-03, 06:00 AM   #1
kju
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Poland
Posts: 2
Default nvidia.o loading problem

hello i have just compiled sources form: NVIDIA_kernel-1.0-4191.tar.gz

the module wont install when it try to i get:
/lib/modules/2.4.19/kernel/drivers/video/nvidia.o: unresolved symbol mtrr_del_Rsmp_272d394e
/lib/modules/2.4.19/kernel/drivers/video/nvidia.o: unresolved symbol mtrr_add_Rsmp_56179c5f
/lib/modules/2.4.19/kernel/drivers/video/nvidia.o:
Hint: You are trying to load a module without a GPL compatible license
and it has unresolved symbols. Contact the module supplier for
assistance, only they can help you.

Can you tell whats wrong? (or what am i doing wrong) And how to fix that?

thanx. kju. (debian testing,kernel 2.4.19 X system XFree86 4.2.1)
kju is offline   Reply With Quote
Old 02-11-03, 08:24 AM   #2
kju
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Poland
Posts: 2
Default Ok. My fault.

I know what was it, now.
mtrr kernel support was needed. (after recompliation of kernel its ok)

But i have a new problem:
Kernel driver seems to work alright. But after i have installed NVIDIA_GLX-1.0-4191.tar.gz files. X server is crashing on GLX load.
Right now im looking how to turn on GLX debug so i could see /var/log/glx_debug.log file and i cant find it. Do you know where debug option is?

cat /var/log/glx_debug.log
Logging set to -1
kju is offline   Reply With Quote
Old 03-10-03, 04:49 PM   #3
ErnieS
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: South Florida
Posts: 21
Default

You didn't say what motherboard you are using... Is it a VIA KT133 chipset? if so I never did get mine running with AGP set the NVAGP option to "0" and try again
__________________
Regards, Ernie
100% Microsoft and Intel free
ErnieS is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
X Failed to load NVdriver c00lr4c3r NVIDIA Linux 13 10-22-02 01:44 PM
Error messages... HELP!!!! Imperito NVIDIA Linux 3 09-24-02 10:46 PM
GForce drivers installed...but dont work tomfullery NVIDIA Linux 6 09-22-02 08:23 AM
Need help to get the X to work on my Acer TravelMate 630 knchee NVIDIA Linux 16 09-19-02 10:16 PM
RH7.3 and nForce - can't find the module dmw400 NVIDIA Linux 4 08-05-02 12:14 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.