Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-05-06, 02:34 PM   #13
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

vvb,
The bug report needs to be generated after you experience the problem. You're using the 'nv' driver and not the 'nvidia' X driver in the latest bug report.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 12-05-06, 02:40 PM   #14
vvb
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 24
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

Sorry once more. 8)
Here is the "right one".
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (94.5 KB, 122 views)
vvb is offline   Reply With Quote
Old 12-05-06, 03:01 PM   #15
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

Please run the following commands as root and post the output:
rmmod nvidia
modprobe nvidia

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 12-05-06, 03:06 PM   #16
vvb
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 24
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

[root@vampire ~]# rmmod nvidia
[root@vampire ~]# modprobe nvidia
[root@vampire ~]#

All seems to be OK... 8-/
And once more just to be sure:

[root@vampire ~]# lsmod | grep nvidia
nvidia 4723444 0
i2c_core 25537 3 nvidia,i2c_ec,i2c_i801
[root@vampire ~]# rmmod nvidia
[root@vampire ~]# modprobe nvidia
[root@vampire ~]#
vvb is offline   Reply With Quote
Old 12-05-06, 03:12 PM   #17
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

Does this also happen with 1.0-9742?
http://www.nzone.com/object/nzone_do...etadriver.html
netllama is offline   Reply With Quote
Old 12-05-06, 03:40 PM   #18
vvb
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 24
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

Yes. But this time installer (1.0-9742) don't say what drivers "altered"... May be this is unimportant, but anyway...

[root@vampire ~]# lsmod | grep nvidia
nvidia 6827668 0
i2c_core 25537 3 nvidia,i2c_ec,i2c_i801
[root@vampire ~]# rmmod nvidia
[root@vampire ~]# modprobe nvidia
[root@vampire ~]#

And new bug report is attached.
Sorry, it's almost midnight, and I have to go to sleep. All other experiments will be done tomorrow... 8-)
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (96.7 KB, 83 views)
vvb is offline   Reply With Quote
Old 12-05-06, 03:46 PM   #19
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

What is the output from "rpm -qa | grep nvidia" and the content of /etc/modprobe.conf ?

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 12-05-06, 09:50 PM   #20
vvb
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 24
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

[vvb@vampire ~]$ rpm -qa | grep nvidia
[vvb@vampire ~]$ cat /etc/modprobe.conf
alias eth0 8139too
alias snd-card-0 snd-intel8x0
options snd-card-0 index=0
options snd-intel8x0 index=0
remove snd-intel8x0 { /usr/sbin/alsactl store 0 >/dev/null 2>&1 || : ; }; /sbin/modprobe -r --ignore-remove snd-intel8x0
alias snd-card-1 snd-mpu401
options snd-card-1 index=1
options snd-mpu401 index=1
remove snd-mpu401 { /usr/sbin/alsactl store 1 >/dev/null 2>&1 || : ; }; /sbin/modprobe -r --ignore-remove snd-mpu401
[vvb@vampire ~]$
vvb is offline   Reply With Quote

Old 12-06-06, 02:15 PM   #21
vvb
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 24
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

May be it'll be useful information, if I say that there is no file /dev/nvidiactl in my system?
vvb is offline   Reply With Quote
Old 12-06-06, 02:28 PM   #22
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

That is expected, if X isn't running yet.
netllama is offline   Reply With Quote
Old 12-08-06, 10:05 AM   #23
vvb
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 24
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

Situation doesn't change after installing kernel 2.6.18-1.2849.fc6.
See log for other details.
Why is it happening in every Fedora Core release?
Anyway...

[root@vampire ~]# lsmod | grep nv
nvidia 4723444 0
i2c_core 25537 3 nvidia,i2c_ec,i2c_i801
[root@vampire ~]# rmmod nvidia
[root@vampire ~]# modprobe nvidia
[root@vampire ~]# lsmod | grep nv
nvidia 4723444 0
i2c_core 25537 3 nvidia,i2c_ec,i2c_i801
[root@vampire ~]#
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (95.4 KB, 80 views)
vvb is offline   Reply With Quote
Old 12-08-06, 12:50 PM   #24
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: FC6 1.0-9629 & 1.0-9631 troubles

At this point, it seems like something is broken in your environment with respect to device creation, as no one else running FC6 is reporting this problem. Does udev work properly on your system when you boot?
netllama is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.