Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-02-07, 09:15 PM   #1
XDanger
Whaaat?
 
XDanger's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5,728
Default I tried ubunto , couldnt put a driver on though

the start screen was all pretty with the ubunto logo then it starts in 8bit colours (all wrong ones) and a messed up resolution that shows 30% of the screen ,it ignores the reolution I select at the start. How do I install a driver if I cant see a control panel?
I was using MS virtual thing ,is that the problem,
gnome worked fine by the way.

This was ages ago also.
__________________
2500K 4.7ghz,P8P67Pro,120gb Force3, 8gb Vengeance,R9290,TX850v2,W7HP,LaCie Blue 22" crt COMMODORE 64 Silver Label 1Mhz/128D 4Mhz(Z80)
XDanger is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 10:25 PM   #2
evilghost
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,606
Default Re: I tried ubunto , couldnt put a driver on though

You should give Ubuntu a try, never heard of Ubunto though, sounds scary.
evilghost is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 11:04 PM   #3
whig
550Ti
 
Join Date: Jan 2004
Location: New Zealand
Posts: 854
Default Re: I tried ubunto , couldnt put a driver on though

We should only be using 24 bit color these days. Anything else is problematic.
whig is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 03:18 PM   #4
XDanger
Whaaat?
 
XDanger's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5,728
Default Re: I tried ubunto , couldnt put a driver on though

Yeah thats the one , I did say it was a while ago.
__________________
2500K 4.7ghz,P8P67Pro,120gb Force3, 8gb Vengeance,R9290,TX850v2,W7HP,LaCie Blue 22" crt COMMODORE 64 Silver Label 1Mhz/128D 4Mhz(Z80)
XDanger is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Graphics driver installation problem (your comments will be highly appreciated) apuurboo NVIDIA GeForce 400/500 Series 0 06-13-12 08:58 AM
Redhat 8.0 NVIDIA works - INSTRUCTIONS STEEL1 NVIDIA Linux 267 04-15-03 07:48 PM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 09:49 AM
failing to initialize NV driver PsyShook NVIDIA Linux 10 09-19-02 01:41 PM
Nvidia Driver causes crash on Standby/Suspend dasher NVIDIA Linux 5 09-16-02 06:57 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.