Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-05-03, 06:40 PM   #1
Why me
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 4
Unhappy newbie nvidia hell (part 1 of 2)

Hi,

I'm having no luck at all with nvidia.

Here's my setup.

P4 2ghz, 512mb ram, plenty of HD space.

Mandrake 9.0, kernel 2.4.19-61mdk, KDE 3.1-7tex

Gainward GF4 PowerPack! Ultra/650XP VIVO 128mb (GeForce4 Ti4200 w/Philips SAA7108E)

After two weeks of reload after reload of Mandrake I am now chasing my tail and getting nowhere at all.
I've RTFM'ed and RTFNG'ed and RTFF's ang googled and man'ed and printed out a whole REAM of paper (from forums, readme's, helps, etc..)
All to no avail..
My number one problem is that I need to get RivaTV working, I got the card to do video editing and it is totally non-functional at this point.
I have tried to install RivaTV from tar and from CVS and it refuses to install no matter what I do.
I need to pump audio/video into it from a VCR, capture the video to disk for editing then put it back out to video tape and also make video CD's from the source.

I've lost count of how many times I've reformated my hard drive and started over from scratch.
I'm just banging my head on the desk at this point. I've tried so many things that I'm going in circles, I can't even remember where all the places are that I've found help files at. And usenet was not much use, I got lots of smart-alec "help" (if you can call it help) there but not one thing yet has done me any good.
My system boots and I have video but I think it's just running in a minimal (or simple) mode...

Here's the things I've tried...

I ran NVChooser.sh and it told me this,
[root@mdkbox vid]# ./NVchooser.sh
Please download and install the following files:
NVIDIA_kernel-1.0-4191.mdk90up.i586.rpm
NVIDIA_GLX-1.0-4191.i386.rpm

I did this and no error messages occured.
I edited my /etc/X11/XF86Config-4 as per the nvidia instructions.

[me@mdkbox X11]$ ls
app-defaults/ fs/ prefdm* serverconfig/ twm/ xdm/ XF86Config-4.old XftConfig xkb/ xserver/
applnk/ gdm/ proxymngr/ starthere/ wmsession.d/ XF86Config XF86Config-4.yanc xinit/ Xmodmap Xsession*
encodings.dir lbxproxy/ rstart/ sysconfig/ X@ XF86Config-4 XF86Config.old xinit.d/ Xresources* xsm/
[me@mdkbox X11]$ cat XF86Config-4
# File generated by XFdrake.

# ************************************************** ********************
# Refer to the XF86Config man page for details about the format of
# this file.
# ************************************************** ********************

Section "Files"
# Multiple FontPath entries are allowed (they are concatenated together)
# By default, Mandrake 6.0 and later now use a font server independent of
# the X server to render fonts.
FontPath "unix/:-1"
EndSection

Section "ServerFlags"
#DontZap # disable <Crtl><Alt><BS> (server abort)
#DontZoom # disable <Crtl><Alt><KP_+>/<KP_-> (resolution switching)
AllowMouseOpenFail # allows the server to start up even if the mouse doesn't work
EndSection

Section "Module"
Load "dbe" # Double-Buffering Extension
Load "v4l" # Video for Linux
Load "extmod"
Load "type1"
Load "freetype"
Load "glx" # 3D layer
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Keyboard1"
Driver "Keyboard"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "us"
Option "XkbOptions" ""
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Mouse1"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "Microsoft"
Option "Device" "/dev/ttyS0"
Option "Emulate3Buttons"
Option "Emulate3Timeout" "50"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "monitor1"
VendorName "Dell"
ModelName "Dell P780"
HorizSync 30.0-85.0
VertRefresh 48.0-120.0

# Sony Vaio C1(X,XS,VE,VN)?
# 1024x480 @ 85.6 Hz, 48 kHz hsync
ModeLine "1024x480" 65.00 1024 1032 1176 1344 480 488 494 563 -hsync -vsync

# TV fullscreen mode or DVD fullscreen output.
# 768x576 @ 79 Hz, 50 kHz hsync
ModeLine "768x576" 50.00 768 832 846 1000 576 590 595 630

# 768x576 @ 100 Hz, 61.6 kHz hsync
ModeLine "768x576" 63.07 768 800 960 1024 576 578 590 616
EndSection

Section "Device"
Identifier "device1"
VendorName "NVidia"
BoardName "NVIDIA GeForce (fbdev)"
Driver "nvidia"
Option "DPMS"
Option "NvAGP" "1"
Option "DigitalVibrance" "0"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "screen1"
Device "device1"
Monitor "monitor1"
DefaultColorDepth 24

Subsection "Display"
Depth 8
Modes "1400x1050" "1280x1024" "1280x960" "1152x864" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubsection

Subsection "Display"
Depth 15
Modes "1400x1050" "1280x1024" "1280x960" "1152x864" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubsection

Subsection "Display"
Depth 16
Modes "1400x1050" "1280x1024" "1280x960" "1152x864" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubsection

Subsection "Display"
Depth 24
Modes "1400x1050" "1280x1024" "1280x960" "1152x864" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubsection
EndSection

Section "ServerLayout"
Identifier "layout1"
InputDevice "Keyboard1" "CoreKeyboard"
InputDevice "Mouse1" "CorePointer"
Screen "screen1"
EndSection
[me@mdkbox X11]$


When I boot I get the nifty nvidia logo.
I would think that when this logo is displayed that everything is operating properly, right?? Well, apparently not.

Here's the output of nv_check.sh

[root@mdkbox vid]# ./nv_check.sh
Welcome to the NVidia Driver Installation Checker.
This shell script is meant to help you debug your installation
of the beta NVidia Linux drivers. It is not 100% foolproof.
In particular, you will definitely want to make sure you have
the correct options in your XF86Config to make X work properly.
This script cannot debug your X setup. That being said, it
should prove useful if are having problems with the drivers and
want to check the validity of your driver install.

At no time will this script EVER make changes to your system.
It is simply a diagnostic tool - fixes of any kind will have to
come from you.

Press enter to continue...

OK, the first thing we need to do is make sure your XF86Config file
is set up correctly. In order to do this, I'm first going to try
and find where this file might be...
checking /usr/X11R6/lib/X11/XF86Config...
not found
checking /usr/X11R6/etc/X11/XF86Config...
not found
checking /etc/XF86Config...
not found
checking /etc/X11/XF86Config...
found
checking /etc/X11/XF86Config-4...
found
I'm going to be doing my checking using /etc/X11/XF86Config-4. If this is not
actually your X config, then quit this script with Ctrl-C, remove
or rename the file, then run this script again.
Press enter to continue

I'm going to check your XF86Config file for the following things:
1) Loading the GLcore and glx modules
2) Specifying the nvidia driver instead of nv

Checking for the Load glx statement...
Load "glx"
It seems to be intact. Now lets see if you're loading the correct
video driver...
Driver "nvidia"
Everything seems fine in your X config file. This is not 100%
guaranteed to be accurate, but lets continue anyway (press enter)...

The next step involves making sure you have the proper files in
the right places, and that the kernel module loaded correctly.
Press enter to begin the test.

First lets make sure you don't have the old modules still present
by mistake...
Checking /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libglx.a...
Checking /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libGLcore.a...
You don't appear to have any conflicting older drivers. Now lets check
if the new driver files are in place...
Checking /usr/X11R6/lib/modules/drivers/nvidia_drv.o...
Checking /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libglx.so...
Checking /usr/lib/libGL.so...
libGLcore.so.1 => /usr/lib/libGLcore.so.1 (0x4005d000)
Checking /usr/lib/libGLcore.so.1...
All the files seem to exist. Now I'm going to see if your kernel
module is loaded correctly...
nvidia 1469056 10 (autoclean)
The kernel device /dev/nvidia1 does not exist, is not a device,
or does not have the proper permissions set. This dev entry should
have been created when you created the kernel module. If you
compiled the module by hand, you may have to create this device
manually (major number 195, minor number 1). After this is done,
please run this script again.

Well, I did some reading and saw some people suggesting things to other people so I did those things and here's what I get.

[root@mdkbox vid]# ls -l /usr/lib/libGLcore.so.1
lrwxrwxrwx 1 root root 21 Mar 1 16:38 /usr/lib/libGLcore.so.1 -> libGLcore.so.1.0.
[root@mdkbox vid]#
[root@mdkbox vid]# ls -l /usr/lib/libGLcore.so.1
lrwxrwxrwx 1 root root 21 Mar 1 16:38 /usr/lib/libGLcore.so.1 -> libGLcore.so.1.0.4191*
[root@mdkbox vid]#
[root@mdkbox vid]#
[root@mdkbox vid]# test -f /usr/lib/libGLcore.so.1
[root@mdkbox vid]# echo $?
0
[root@mdkbox vid]# /sbin/modprobe NVdriver
modprobe: Can't locate module NVdriver
[root@mdkbox vid]# rpm -q -l NVIDIA-kernel
package NVIDIA-kernel is not installed
[root@mdkbox vid]#
[root@mdkbox vid]# rpm -qa | grep NVIDIA
NVIDIA_kernel-1.0-4191.mdk90up
NVIDIA_GLX-1.0-4191
[root@mdkbox vid]# rpm -q -l NVIDIA_kernel
/lib/modules/2.4.19-16mdk/kernel/drivers/video/nvidia.o
[root@mdkbox vid]#
[root@mdkbox vid]# /sbin/modprobe nvidia.o
modprobe: Can't locate module nvidia.o

[root@mdkbox vid]# /sbin/modprobe nvidia
[root@mdkbox vid]# rpm -q -l NVIDIA_kernel
/lib/modules/2.4.19-16mdk/kernel/drivers/video/nvidia.o
[root@mdkbox vid]# rpm -q -l NVIDIA_kernel
/lib/modules/2.4.19-16mdk/kernel/drivers/video/nvidia.o
[root@mdkbox vid]# rpm -qa | grep NVIDIA
NVIDIA_kernel-1.0-4191.mdk90up
NVIDIA_GLX-1.0-4191
[root@mdkbox vid]# /sbin/modprobe NVdriver
modprobe: Can't locate module NVdriver


[root@mdkbox vid]# glxinfo | grep vendor
server glx vendor string: NVIDIA Corporation
client glx vendor string: NVIDIA Corporation
OpenGL vendor string: NVIDIA Corporation
[root@mdkbox vid]#


The thread I was finding the above suggestions in ended there, at that point I know not what more to do.
But I assume from what I was reading that something is wrong.

PART 2 CONTINUED IN NEXT POST !!!
Why me is offline   Reply With Quote
Old 03-05-03, 06:42 PM   #2
Why me
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 4
Default newbie nvidia hell (part 2 of 2)

PART 2 - CONTINUED FROM ABOVE !!!

Also, When I try to play any games, and these are the least of my concerns, I get strange results.
I opened a shell window and tried to run a few games so I could get the
output results, here's what I got when I tried to run,
Quake3, glxgears and Chromuim.
Tuxracer also runs but SOMETIMES the sound is horrible, very choppy like
there is an IRQ problem with the sound and the video conflicting and I get
no sound at all on chromium.

I can boot into Gnome or any of the other desktops and run Q3 just fine, I
enabled ALL the high res effects and pushed them as high as they go and
it's freaking awesome, I just can't get it to run anymore under KDE..

When I try to start it the screen switches res and goes black and that all.
I can do control alt plus and get the screen back to normal size but it
leaves a black void that will not go away and everything in that area is
totally blacked out.

I then hit control esc and one the task bar at the bottom I maximize
"processtable" and scroll it until I can see "Quake3.x86" just below that
black box. I click that line then click the kill button, at this point I
assume a box pops up asking me if I want to kill the selected process
because nothing happens until I hit the space bar.

At that point Quake is killed off and the screen returns to normal.

nv_check says that the drivers are not installed but if that's true then how
come it works for everything else (except Q3 in KDE) and works perfectly in
OTHER desktops??


[me@mdkbox quake3]$ ./quake3.x86
Q3 1.32 linux-i386 Oct 7 2002
----- FS_Startup -----
Current search path:
/home/me/.q3a/baseq3
/home/me/games/quake3/baseq3/pak8.pk3 (9 files)
/home/me/games/quake3/baseq3/pak7.pk3 (4 files)
/home/me/games/quake3/baseq3/pak6.pk3 (64 files)
/home/me/games/quake3/baseq3/pak5.pk3 (7 files)
/home/me/games/quake3/baseq3/pak4.pk3 (272 files)
/home/me/games/quake3/baseq3/pak3.pk3 (4 files)
/home/me/games/quake3/baseq3/pak2.pk3 (148 files)
/home/me/games/quake3/baseq3/pak1.pk3 (26 files)
/home/me/games/quake3/baseq3/pak0.pk3 (3539 files)
/home/me/games/quake3/baseq3
./quake3.x86/baseq3

----------------------
4073 files in pk3 files
execing default.cfg
execing q3config.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok

------- Input Initialization -------
Joystick is not active.
------------------------------------
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
...loading libGL.so: Initializing OpenGL display
...setting mode 7: 1152 864
Using XFree86-VidModeExtension Version 2.1
XF86DGA Mouse (Version 2.0) initialized
XFree86-VidModeExtension Activated at 1152x864
Using 4/4/4 Color bits, 24 depth, 0 stencil display.
GL_RENDERER: GeForce4 Ti 4200/AGP/SSE2
Initializing OpenGL extensions
...ignoring GL_S3_s3tc
...ignoring GL_EXT_texture_env_add
...using GL_ARB_multitexture
...using GL_EXT_compiled_vertex_array
XF86 Gamma extension initialized

GL_VENDOR: NVIDIA Corporation
GL_RENDERER: GeForce4 Ti 4200/AGP/SSE2
GL_VERSION: 1.4.0 NVIDIA 41.91
GL_EXTENSIONS: GL_ARB_depth_texture GL_ARB_imaging GL_ARB_multisample GL_ARB_multitexture GL_ARB_point_parameters GL_ARB_shadow GL_ARB_texture_border_cl
amp GL_ARB_texture_compression GL_ARB_texture_cube_map GL_ARB_texture_env_add GL_ARB_texture_env_combine GL_ARB_texture_env_dot3 GL_ARB_texture_mirrored
_repeat GL_ARB_transpose_matrix GL_ARB_vertex_program GL_ARB_window_pos GL_S3_s3tc GL_EXT_abgr GL_EXT_bgra GL_EXT_blend_color GL_EXT_blend_minmax GL_EXT
_blend_subtract GL_EXT_compiled_vertex_array GL_EXT_draw_range_elements GL_EXT_fog_coord GL_EXT_multi_draw_arrays GL_EXT_packed_pixels GL_EXT_paletted_t
exture GL_EXT_point_parameters GL_EXT_rescale_normal GL_EXT_secondary_color GL_EXT_separate_specular_color GL_EXT_shadow_funcs GL_EXT_shared_texture_pal
ette GL_EXT_stencil_wrap GL_EXT_texture3D GL_EXT_texture_compression_s3tc GL_EXT_texture_cube_map GL_EXT_texture_edge_clamp GL_EXT_texture_env_add GL_EX
T_texture_env_combine GL_EXT_texture_env_dot3 GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_lod GL_EXT_texture_lod_bias GL_EXT_texture_object GL_EXT_
vertex_array GL_HP_occlusion_test GL_IBM_texture_mirrored_repeat GL_KTX_buffer_region GL_NV_blend_square GL_NV_copy_depth_to_color GL_NV_depth_clamp GL_
NV_fence GL_NV_fog_distance GL_NV_light_max_exponent GL_NV_multisample_filter_hint GL_NV_occlusion_query GL_NV_packed_depth_stencil GL_NV_pixel_data_ran
ge GL_NV_point_sprite GL_NV_register_combiners GL_NV_register_combiners2 GL_NV_texgen_reflection GL_NV_texture_compression_vtc GL_NV_texture_env_combine
4 GL_NV_texture_rectangle GL_NV_texture_shader GL_NV_texture_shader2 GL_NV_texture_shader3 GL_NV_vertex_array_range GL_NV_vertex_array_range2 GL_NV_vert
ex_program GL_NV_vertex_program1_1 GL_NVX_ycrcb GL_SGIS_generate_mipmap GL_SGIS_multitexture GL_SGIS_texture_lod GL_SGIX_depth_texture GL_SGIX_shadow
GL_MAX_TEXTURE_SIZE: 4096
GL_MAX_ACTIVE_TEXTURES_ARB: 4

PIXELFORMAT: color(32-bits) Z(24-bit) stencil(0-bits)
MODE: 7, 1152 x 864 fullscreen hz:N/A
GAMMA: hardware w/ 0 overbright bits
CPU:
rendering primitives: single glDrawElements
texturemode: GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR
picmip: 0
texture bits: 32
multitexture: enabled
compiled vertex arrays: enabled
texenv add: disabled
compressed textures: disabled
Forcing glFinish
Initializing Shaders
...loading 'scripts/lightningnew.shader'
...loading 'scripts/explode1.shader'
...loading 'scripts/gfx.shader'
...loading 'scripts/tim.shader'
...loading 'scripts/base.shader'
...loading 'scripts/base_button.shader'
...loading 'scripts/base_floor.shader'
...loading 'scripts/base_light.shader'
...loading 'scripts/base_object.shader'
...loading 'scripts/base_support.shader'
...loading 'scripts/base_trim.shader'
...loading 'scripts/base_wall.shader'
...loading 'scripts/common.shader'
...loading 'scripts/ctf.shader'
...loading 'scripts/eerie.shader'
...loading 'scripts/gothic_block.shader'
...loading 'scripts/gothic_floor.shader'
...loading 'scripts/gothic_light.shader'
...loading 'scripts/gothic_trim.shader'
...loading 'scripts/gothic_wall.shader'
...loading 'scripts/hell.shader'
...loading 'scripts/liquid.shader'
...loading 'scripts/menu.shader'
...loading 'scripts/models.shader'
...loading 'scripts/organics.shader'
...loading 'scripts/sfx.shader'
...loading 'scripts/shrine.shader'
...loading 'scripts/skin.shader'
...loading 'scripts/sky.shader'
...loading 'scripts/test.shader'
----- finished R_Init -----

------- sound initialization -------


[1]+ Stopped ./quake3.x86
[1]+ Killed ./quake3.x86
[me@mdkbox quake3]$



[me@mdkbox quake3]$
[me@mdkbox quake3]$ glxgears
9048 frames in 5.0 seconds = 1809.600 FPS




[me@mdkbox quake3]$ chromium
randomizing.
SDL initialized.
video mode set (bpp=32 RGB=888 depth=24)
-OpenGL-----------------------------------------------------
Vendor : NVIDIA Corporation
Renderer : GeForce4 Ti 4200/AGP/SSE2
Version : 1.4.0 NVIDIA 41.91
Extensions :
GL_ARB_depth_texture GL_ARB_imaging
GL_ARB_multisample GL_ARB_multitexture
GL_ARB_point_parameters GL_ARB_shadow
GL_ARB_texture_border_clamp GL_ARB_texture_compression
GL_ARB_texture_cube_map GL_ARB_texture_env_add
GL_ARB_texture_env_combine GL_ARB_texture_env_dot3
GL_ARB_texture_mirrored_repeat GL_ARB_transpose_matrix
GL_ARB_vertex_program GL_ARB_window_pos
GL_S3_s3tc GL_EXT_abgr
GL_EXT_bgra GL_EXT_blend_color
GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_blend_subtract
GL_EXT_compiled_vertex_array GL_EXT_draw_range_elements
GL_EXT_fog_coord GL_EXT_multi_draw_arrays
GL_EXT_packed_pixels GL_EXT_paletted_texture
GL_EXT_point_parameters GL_EXT_rescale_normal
GL_EXT_secondary_color GL_EXT_separate_specular_color
GL_EXT_shadow_funcs GL_EXT_shared_texture_palette
GL_EXT_stencil_wrap GL_EXT_texture3D
GL_EXT_texture_compression_s3tc GL_EXT_texture_cube_map
GL_EXT_texture_edge_clamp GL_EXT_texture_env_add
GL_EXT_texture_env_combine GL_EXT_texture_env_dot3
GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_lod
GL_EXT_texture_lod_bias GL_EXT_texture_object
GL_EXT_vertex_array GL_HP_occlusion_test
GL_IBM_texture_mirrored_repeat GL_KTX_buffer_region
GL_NV_blend_square GL_NV_copy_depth_to_color
GL_NV_depth_clamp GL_NV_fence
GL_NV_fog_distance GL_NV_light_max_exponent
GL_NV_multisample_filter_hint GL_NV_occlusion_query
GL_NV_packed_depth_stencil GL_NV_pixel_data_range
GL_NV_point_sprite GL_NV_register_combiners
GL_NV_register_combiners2 GL_NV_texgen_reflection
GL_NV_texture_compression_vtc GL_NV_texture_env_combine4
GL_NV_texture_rectangle GL_NV_texture_shader
GL_NV_texture_shader2 GL_NV_texture_shader3
GL_NV_vertex_array_range GL_NV_vertex_array_range2
GL_NV_vertex_program GL_NV_vertex_program1_1
GL_NVX_ycrcb GL_SGIS_generate_mipmap
GL_SGIS_multitexture GL_SGIS_texture_lod
GL_SGIX_depth_texture GL_SGIX_shadow
------------------------------------------------------------
1 CDROM drive(s).
Tracks: 1
track 0: data

Data track(s) only. CD audio not available.

open /dev/dsp: Device or resource busy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! ATTENTION !! - one or more errors were encountered during audio check.
!! Audio will be disabled.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...startup complete.
high scores:
01/01/2000 nobody 250000
01/01/2000 nobody 200000
01/01/2000 nobody 150000
01/01/2000 nobody 100000
01/01/2000 nobody 50000
init----> 40.00fps gameSpeed = 0.52
init----> 50.00fps targetAdj = 1, tmp = 1
init----> 50.25fps targetAdj = 1, tmp = 0.999
init----> 50.00fps targetAdj = 1, tmp = 1
init----> 49.75fps targetAdj = 1, tmp = 1.001
init----> 50.00fps targetAdj = 1, tmp = 1
init----> 50.00fps targetAdj = 1, tmp = 1
init----> 50.25fps targetAdj = 1, tmp = 0.999
init----> 50.00fps targetAdj = 1, tmp = 1
init----> 49.75fps targetAdj = 1, tmp = 1.001
init----> 50.00fps targetAdj = 1, tmp = 1
init----> 47.85fps gameSpeed = 0.54
init----> 50.25fps targetAdj = 1, tmp = 0.999
init----> 50.00fps targetAdj = 1, tmp = 1
init----> 49.75fps targetAdj = 1, tmp = 1.001
init----> 50.00fps targetAdj = 1, tmp = 1
init----> 50.00fps targetAdj = 1, tmp = 1
init----> 50.25fps targetAdj = 1, tmp = 0.999
init----> 50.00fps targetAdj = 1, tmp = 1
exit.
wrote config file (/home/me/.chromium)
done.

Download the latest version of Chromium B.S.U. at
http://www.reptilelabour.com/software/chromium

[me@mdkbox quake3]$ tuxracer
Tux Racer 0.61 -- a Sunspire Studios Production (http://www.sunspirestudios.com)
(c) 1999-2000 Jasmin F. Patry <jfpatry@sunspirestudios.com>
"Tux Racer" is a trademark of Jasmin F. Patry
Tux Racer comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY. This is free software,
and you are welcome to redistribute it under certain conditions.
See http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html for details.
Why me is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 Ferianto85 NVIDIA Linux 0 05-18-12 08:35 PM
GTC 2012 Keynote (Part 04): NVIDIA Kepler in Action - Unveiling the Tesla K10 & K20 News Archived News Items 0 05-16-12 09:16 PM
Rumor regarding lack of 680 availability ViN86 Rumor Mill 6 05-09-12 04:48 PM

All times are GMT -5. The time now is 07:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.