Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-16-07, 10:58 PM   #1
Zanthrox
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Default xv/XvMC, FX 5200, and 1.0-9746 driver

Hi folks,

I've been having some trouble getting xv & XvMC to work after upgrading to the 9746 driver. (..and slackware 11 from 10.2, and mythtv...) I rebuilt mplayer rc1 against 9746, and find that playback results in apparently shifted horizontal "scan lines". I haven't seen any other mention of this around, so I thought I'd see if this sounded familiar to anyone here. I'm running a PCI FX 5200 card at 1920x1080.

This happens under both myth and mplayer when built against this driver. 8756 was the last driver I had installed -- all was well with that (and slackware 10.2, and myth 0.19...).

In myth I notice that hdtv content is shifted quite noticably...sd stuff not nearly as much. Maybe a couple pixels here and there -- it's mostly watchable.

Any suggestions? Just go back to 8756 I guess? Bug report output attached..

Thanks,

Zanthrox
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (132.9 KB, 85 views)
Zanthrox is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nouveau X.Org Driver Finally Releases Version 1.0 News Archived News Items 0 06-18-12 06:30 PM
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM
GForce drivers installed...but dont work tomfullery NVIDIA Linux 6 09-22-02 08:23 AM

All times are GMT -5. The time now is 05:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.