Go Back   nV News Forums > Website Related > Feedback Forum

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-17-07, 12:52 PM   #1
Mr_LoL
Bush's Doppleganger
 
Mr_LoL's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Bangor North Wales UK
Posts: 5,205
Default Postcount problem?

Hi. I am pretty sure I had 100 more posts than this yesterday. Anyone else have the same problem?
__________________
Core i5 2500K@ 4.5, KFA2 GTX 570, Gigabyte Z68, 8GB Corsair XMS 1600MHZ, Antec Truepower New 650w, Coolermaster Storm Sniper, 1TB Samsung F1, Yamakasi Catleap 27", Samsung 245B, Asus Xonar DG...blah blah blah
Mr_LoL is offline   Reply With Quote
Old 01-17-07, 12:54 PM   #2
superklye
 
Join Date: Jul 2004
Location: MKE
Posts: 13,629
Default Re: Postcount problem?

No missing posts for me, but I have noticed that the forums have been rearranged and there has been some general maintenance going on so perhaps so old threads were purged?
superklye is offline   Reply With Quote
Old 01-17-07, 01:25 PM   #3
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Postcount problem?

Bearclaw would cry if his posts went poof. BTW I know I was at 9,600+ so some of mine went bye bye aswell.
  Reply With Quote
Old 01-17-07, 01:34 PM   #4
Roadhog
Resident Alien
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6,776
Default Re: Postcount problem?

yeah, about 100 of mine are gone also.
Roadhog is offline   Reply With Quote
Old 01-17-07, 01:38 PM   #5
Capt. Picard
Registered User
 
Capt. Picard's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: South Africa
Posts: 6,386
Default Re: Postcount problem?

`
__________________
If beer is not the answer, you're asking the wrong question.

Last edited by Capt. Picard; 01-17-07 at 02:06 PM.
Capt. Picard is offline   Reply With Quote
Old 01-17-07, 01:49 PM   #6
superklye
 
Join Date: Jul 2004
Location: MKE
Posts: 13,629
Default Re: Postcount problem?

This makes me think of when one of the SPAM threads got deleted and Bearclaw lost like 95% of his posts.

superklye is offline   Reply With Quote
Old 01-17-07, 02:11 PM   #7
|JuiceZ|
Registered User
 
|JuiceZ|'s Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Louisville
Posts: 3,286
Send a message via Skype™ to |JuiceZ|
Default Re: Postcount problem?

This morning I did a mass move of all the posts from the old "overclocking forum" to the "benchmarking forum". It asked me to update the counters but I didn't do that in case it had an negative impact on the server. I then deleted the old overclocking forum and renamed the benchmark forum to what it is now. It appears even though I used the mass move function, it really didn't move posts, just copied them. I'm sorry to anyone who lost posts, updating the counters should correct the stats.
|JuiceZ| is offline   Reply With Quote
Old 01-17-07, 02:12 PM   #8
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Postcount problem?

Better... or I will sick Craiger on you...
  Reply With Quote

Old 01-17-07, 02:14 PM   #9
|JuiceZ|
Registered User
 
|JuiceZ|'s Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Louisville
Posts: 3,286
Send a message via Skype™ to |JuiceZ|
Default Re: Postcount problem?

Quote:
Originally Posted by |MaguS|
Better... or I will sick Craiger on you...
bring it!
|JuiceZ| is offline   Reply With Quote
Old 01-17-07, 03:28 PM   #10
Imbroglio
xeroyphyte
 
Imbroglio's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,271
Default Re: Postcount problem?

checking post count...


edit: wth 488??? yikes *goes and starts spamming* i'm pretty sure i was over 500 a week ago :?
__________________

HT: 360 -- Sony60A3000 -- Onkyo SR605 --> Polk cs2, monitor 60s and monitor 40s w/ Bic F12 sub -- PS3
XBL:Mr X3r0 -- PSN:Mr_X3r0

Rig- Asus P6X58D Premium - intel i7 920 @3.6 - EVGA GTX570 - Corsair HX1000 - Prolimatech Mega Shadow - WD640 - COOLER MASTER ATCS 840 - OCZ Gold 6GB DDR3 1600*

Imbroglio is offline   Reply With Quote
Old 01-17-07, 03:36 PM   #11
|JuiceZ|
Registered User
 
|JuiceZ|'s Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Louisville
Posts: 3,286
Send a message via Skype™ to |JuiceZ|
Default Re: Postcount problem?

I accidentally deleted a lot of posts from the Sports forum. We were having some network latency issues here at work yesterday while I was working in the admin cpl. I'm really sorry fellas
|JuiceZ| is offline   Reply With Quote
Old 01-17-07, 03:41 PM   #12
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: Postcount problem?

Lemme check ..
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
Ti4200 and Linux Install Problem ultrajava NVIDIA Linux 5 09-28-02 08:13 AM
Win XP problem with regards to CD ROM MUYA Microsoft Windows XP And Vista 4 08-03-02 09:51 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.