Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-25-05, 02:36 AM   #1
jamarno
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2
Default Driver > 1.0-6629 & color in Second TV OUT

Hello,

When I try to activate 2 tv outputs simultaneously (in two different PCI cards) with a driver Version: 1.0-7167 or later, I see the image in the second monitor without color (black-white).

With driver <= 1.0-6629 color is showed correctly, but some (recent) cards are not correctly supported with these old driver versions.

I have tried with several configurations:
1) Two Geforce MX 400 PCI --> 2 Composite TV out activated
2) Three Geforce MX 400 PCI --> 3 Composite TV out activated
2) Two Geforce FX 5200 PCI --> 2 SVIDEO TV out activated

In all cases, only the first card shows color correctly. Using VGA output, all cards are showing color.

Kernel 2.6.8 + linux debian + xorg 6.8.2 -> with driver <= 1.0-6629
Kernel 2.6.13 + linux debian + xorg 6.8.2 -> with driver > 1.0-6629

Could anyone help me with this problem?
Thanks in advance,
J.
jamarno is offline   Reply With Quote
Old 01-31-07, 07:24 AM   #2
jamarno
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2
Default Re: Driver > 1.0-6629 & color in Second TV OUT

15 month later is still not resolved.
Now I have tried with driver 1.0-9746 and the problem persists.

Does anyone knows about that issue?
Has anyone used more than 1 TV output with Linux in a computer?

Attached is nvidia_bug_report.

Thanks,
Javier
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (11.7 KB, 118 views)
jamarno is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nouveau X.Org Driver Finally Releases Version 1.0 News Archived News Items 0 06-18-12 06:30 PM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 08:49 AM
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM
GForce drivers installed...but dont work tomfullery NVIDIA Linux 6 09-22-02 08:23 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.