Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-18-07, 02:09 PM   #1
umbabarauma
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Default g-force 6200 works fine but won't play video!

I recently changed the dead ATI Radeon 9000 64MB to a G-force 6200 AGP-8X 256MB/64bit. It works perfectly alright with everything else BUT refuses to play any kind of video and slows down the PC veeeeery much, whenever I try to do so, to such an extend that I need to Ctrl+Alt+Del . . .
My PC is a P4 2.5 MHz 1024 MB RAM and the motherboard is an
ASUS (P4-S8X-A-L).
Help would be useful on this this silly problem I have encountered.

Greetings.
umbabarauma is offline   Reply With Quote
Old 01-19-07, 08:04 AM   #2
sharangad
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 413
Default Re: g-force 6200 works fine but won't play video!

Quote:
Originally Posted by umbabarauma
I recently changed the dead ATI Radeon 9000 64MB to a G-force 6200 AGP-8X 256MB/64bit. It works perfectly alright with everything else BUT refuses to play any kind of video and slows down the PC veeeeery much, whenever I try to do so, to such an extend that I need to Ctrl+Alt+Del . . .
My PC is a P4 2.5 MHz 1024 MB RAM and the motherboard is an
ASUS (P4-S8X-A-L).
Help would be useful on this this silly problem I have encountered.

Greetings.
Try upgrading to the latest Intel chipset drivers. This will contain an AGP GART driver which should hopefully fix your problems. You only need to do this if you used to be able to playback video with the Radeon. Some of the 6 series cards needed updated AGP drivers for video playback though I'm surprised you're having trouble on an Intel platform.
sharangad is offline   Reply With Quote
Old 01-20-07, 05:41 AM   #3
Gentle
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Saint Louis, Missouri, USA
Posts: 580
Default Re: g-force 6200 works fine but won't play video!

I second the recommendation on the GART driver.

I've seen issues with it after upgrades.

Gentle
Gentle is offline   Reply With Quote
Old 02-08-07, 10:20 AM   #4
munim2020
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Bangalore
Posts: 17
Send a message via MSN to munim2020
Default Re: g-force 6200 works fine but won't play video!

i have the same card on the intel platform and i also used to have the same problem. i think you are using 77.xx or 78.xx forceware drivers. try upgrading it to 84.21(which is the one i use now) and you won't have problems.
i don't remember upgrading my chipset drivers but if the others recommend it, try it too. maybe some motherboards come with older drivers.
munim2020 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-07, 11:20 PM   #5
Cheyenne
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Default Re: g-force 6200 works fine but won't play video!

I have this problem as well but I can't get the 84.21 Drivers to recognize that there is hardware compatible to install to. It just says there is no compatible hardware and then exits the install. Any help would be appreciated.
Cheyenne is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gaikai_Inc: Samsung News Center: SAMSUNG Set to Become a Major Force in the Video Gam News GAIKAI 0 06-15-12 06:10 PM
(PR) Samsung Set to Become a Major Force in the Video Game Industry News Archived News Items 0 06-05-12 07:30 PM
Nvidia agp8x works fine while Ati not!!! Fotis Other Desktop Graphics Cards 43 11-01-02 11:54 AM
Quake3 won't utdeom2003 works fine! what could be wrong with q3? dante_uk NVIDIA Linux 5 09-27-02 07:34 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.