Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-09-07, 05:48 AM   #1
Pulver
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Default change "1360x768" timings ?

Hello

Im using Mandriva 2007 and the latest 9746 drivers.

The native resolution for my LCD-TV is 1366x768 and Im using 1360x768 (close enough) on my desktop.

I want to do some "fine adjustment" since the picture is not 100% centered on the screen, and I have succesfully tried some timings in Powerstrip using Windows.

However - If I try those changes in the "1360x768" modeline in /etc/X11/xorg.conf and restart - nothing happens.

I even removed the modeline completely, restarted and still got 1360x768 ?

How can I change the "1360x768" timings ?

Attached the nvidia-bug-report.log made with startx -- -logverbose 6

Thanks.
Attached Files
File Type: zip nvidia-bug-report.zip (32.6 KB, 102 views)
Pulver is offline   Reply With Quote
Old 02-09-07, 10:22 AM   #2
Ben_Noz91
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 7
Default Re: change "1360x768" timings ?

I have setup a 1368x768 display, so I have two lost pixel columns on left and right.
So far I understood that the width must be divisible by 8, due to X11 design.
Please tell me if I am wrong.
Ben_Noz91 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-07, 12:00 PM   #3
pe1chl
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 1,026
Default Re: change "1360x768" timings ?

Quote:
Originally Posted by Pulver
How can I change the "1360x768" timings ?
Try to give both the modeline and the referral to it a less obvious name.
There is a modeline in your config file and in the EDID data that both a named 1360x768.
You can use any name, e.g. 1360by768
pe1chl is offline   Reply With Quote
Old 02-09-07, 01:32 PM   #4
Pulver
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Default Re: change "1360x768" timings ?

Quote:
Originally Posted by pe1chl
Try to give both the modeline and the referral to it a less obvious name.
There is a modeline in your config file and in the EDID data that both a named 1360x768.
You can use any name, e.g. 1360by768
Thanks for the tip - tried that: renamed the modeline to "1360by768" and changed subsection Display modes to "1360by768"

Unfortunately - nothing happend. Still the same timings I always get.
Pulver is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GPU fan always at 100%, can not change the thermal settings legluondunet NVIDIA Linux 26 05-04-13 05:56 AM
Can mammals outrun climate change? News Archived News Items 0 05-21-12 01:30 PM
Nvclock able to change fanspeed Nvidia-Settings not. jcdole NVIDIA Linux 14 05-05-12 04:51 PM
Change 9700 to AGP4x pelly Other Desktop Graphics Cards 22 10-18-02 07:34 PM
change depth snot NVIDIA Linux 3 08-25-02 03:51 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.